Babylon sezonu yeni semtinde açıyor

Tarihi Bira Fabrikası’nda yaşam bulacak Bomontiada’nın ilk sakini Babylon Bomonti Eylül’de açılıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Açıldığı yıldan (1999) itibaren Asmalımescit’i dönüştüren ve şehrin müzik, eğlence hayatına yön veren Babylon, Eylül ayında müziği Bomonti’den yaymaya başlıyor. Uzun zamandır heyecanla beklenen Babylon Bomonti, canlı müziğin, performansların, sergi alanlarının yaşam bulduğu, düşünmeye, uygulamaya ve eğlenmeye teşvik eden aktivitelere ev sahipliği yapacak, şehrin yaşam döngüsünü değiştirecek yeni yaratıcı kültür kampüsü Bomontiada’da yerini aldı. 

Babylon, Bomonti’de müziği açıyor

Yeni sezon, şehrin dinamik müzik merkezi Babylon Bomonti’de 10 Eylül Perşembe akşamı “Housewarming” ile başlıyor. 20 Kasım'a kadar sürecek ve şehrin eğlence hayatını renklendirecek Housewarming’de Babylon Bomonti sahnesinin ilk konuğu “Crave You” ve “Foreign Language” gibi başarılı şarkıları ile tanınan Avusturalyalı DJ ikilisi Flight Facilities oluyor. Babylon Bomonti açılış festivali programında bulunan isimler arasında Lee Fields, Brooklyn Funk Essentials, My Brightest Diamond, Erol Alkan ve Oh Land dikkat çekiyor. 

500 kişilik ana mekan

Müziğin enerjisini şehre yayacak Babylon Bomonti, herkesi mimarisi, yerleşimi ve atmosferiyle Babylon ruhunu yansıtan yeni dünyasına davet ediyor. Yeni evinde bir kulüp olmanın ötesine taşınan Babylon, pop-up etkinliklerin gerçekleştirileceği geniş bir fuaye alanı, plak ve tasarım kitaplarının bulunduğu Babylon Dükkan ile Radyo Babylon stüdyosunun yer aldığı binasında, ahalinin gün boyunca keyifle vakit geçirebileceği bir dünya oluşturuyor. Babylon Bomonti sahnesinin bulunduğu 500 kişilik ana mekanında gerçekleştirilecek konser, alternatif tiyatro ve sinema etkinlikleri ile Babylon Bomonti'de günün akışı duruyor ve yaşam başlıyor.

Midnight Sessions'la herkesi dansa çağırıyor

Babylon Bomonti, Midnight Sessions etkinlikleriyle eğlenceli dans partilerine de ev sahipliği yapacak. Yeni sezonu "Housewarming" konserleri ile açan Babylon Bomonti saat 23.59’dan itibaren "Midnight Sessions"ta gece boyunca dans etmek isteyenleri ağırlayacak. Midnight Sessions’ın ilk partilerinde Jonathan Toubin, Daedelus, Kabus Kerim, Kölsch, Patrice Baumel ve Erol Alkan sahne alacak. 

capture-20150904-165030.jpg