Bu ofis, sizinkine hiç mi hiç benzemiyor!

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Zorlu Center PSM, bir sözsüz ve fiziksel tiyatro örneği olan “Blam!”ı seyircilerle buluşturuyor. Dört memurun sıradan bir ofisi, hayalgüçlerinin yardımıyla âdeta bir film setine dönüştürdüğü fantastik temalı oyun, 7 Aralık’a kadar izlenebiliyor. 

Komedi ve aksiyonu akrobasi ve sözsüz tiyatro ile birleştiren “Blam!”, ilginç bir çalışma. Yaratıcısı Neander ekibi tarafından “‘Zor Ölüm’ün (Die Hard) The Off ice ile kesişmesi” olarak nitelendirilen yapıt, hafta içi ve cumartesi günü 21.00’de, pazar ise 19.00’da oynuyor. 

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nin Drama Sahnesi’nde izleyicilerle buluşan “Blam!”da öykü şöyle gelişiyor: Dört memur, sabahtan akşama kadar süren sıkıcı mesai saatlerinden bir kaçış yolu ararken gündelik hayatın sil baştan oluşturulduğu, hayal ürünü bir oyun yaratıyor. 

Memurlar, hayalgüçlerinin yardımıyla sevdikleri filmlerden sahneler canlandırdıkları, uzaylılar, süper kahramanlar ve beyazperdenin klasikleşmiş kötü adamlarının işgal edilen bir başka dünya oluşturuyorlar. Kalemlerin, defterlerin, not kağıtlarının havada uçuştuğu gösterinin biletleri; 75 TL, 62 TL ve 48 TL’den satılıyor. Biletleri www.zorlucenterpsm.com internet adresinden almak mümkün.