Daima 29 yaşında bir kadın

Başrolünü “Gossip Girl” dizisiyle tanınan Blake Lively’nin yorumladığı “Ölümsüz Aşk” (The Age of Adaline), romantik filmlerden hoşlananlar için bugün vizyonda

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Romantik filmlerden hoşlanan sinemaseverlere hitap eden “Ölümsüz Aşk” (The Age of Adaline), sinemalarımızda bugün vizyona giriyor. Film, geçirdiği bir kaza sonucu hiç yaşlanmamakla “ödüllendirilen” genç bir kadının öyküsü. Lee Toland Krieger’in yönettiği filmde; Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn ve Kathy Baker rol alıyor. 

“Ölümsüz Aşk”ta öykü şöyle ilerliyor: Bir çağ değişirken doğmuş olan bir kadın, geçirdiği bir kaza sonucu hiç yaşlanmamakla “ödüllendiriliyor”. Mucizevi bir şekilde neredeyse 80 yıldır 29 yaşında kalmayı başaran Adaline Bowman (Blake Lively), münzevi bir hayat sürüyor, sırrını ortaya çıkarabilecek hiç kimseyle fazla yakınlaşmıyor. Tesadüfen karizmatik yardımsever Ellis Jones’la (Michiel Huisman) tanışması hayata ve aşka duyduğu tutkuyu yeniden tetikliyor. Ellis’in anne babasıyla (Harrison Ford ve Kathy Baker) geçirdiği bir hafta sonu, gerçeğin ortaya çıkması tehlikesi yaratınca, Adaline, hayatını sonsuza dek değiştirecek bir karar veriyor. 

Adaline’ı canlandıran ve sanatseverlerin “Gossip Girl” dizisiyle tanıdıkları Blake Lively, senaryoyu ilk okuduğunda büyüleyici bir macera ve zamandan bağımsız bir aşk hikâyesi bulduğunu anladığını söylüyor ve şöyle devam ediyor: “Elimden bırakamadım. Güzel bir romanmış gibi okudum. Hikâye çok romantik, şiirsel ve benzersiz.” Oyuncu aynı zamanda bir kadının bakış açısından anlatılan özgün bir hikâye bulduğu için de çok heyecanlı olduğunu söylüyor. En çeşitli yüzyıllarından biri sırasında yaşayan bir kadın düşüncesi de Lively’nin ilgisini çekmiş.