Dosso Dossi'ye Irina Shayk damga vurdu

Ünlü Rus manken Shayk'ın bir mücevher markası tarafından özel olarak tasarlanan kolyeyi tanıtımı sırasında giydiği elbisesinin ön ve arka tarafındaki yırtıklar dikkati çekti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Türkiye'nin en büyük moda organizasyonlarından 18. Dosso Dossi Fashion Show, Antalya'da dünyaca ünlü Rus manken Irina Shayk'ın katılımıyla gerçekleşti.

Shayk, Antalya Expo Center'da düzenlenen showda kendisi için özel hazırlanan ve "Moda değirmeni" adı verilen podyumda ilk mankenliği yaptı. Shayk, dökülmüş yapraklar, su değirmeni ve çiftlik eviyle kabakların konulduğu, at arabası ile süslenen podyumda 3 ayrı kıyafet ve bir mücevher markası tarafından özel olarak tasarlanan kolyeyi tanıttı.

İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği Shayk, sonbahar-kış kreasyonlarının yer aldığı defilede küresel ısınmaya dikkati çekmek amacıyla tasarlanan Güney Denizi incisi, renkli safir, pırlanta ve özel kesim yeşim taşlarının kullanıldığı kolyeyi taktı.

Ünlü top modelin kolyeyi tanıttığı sırada giydiği elbisenin ise yırtık olması dikkati çekti.

ffff.jpg

Ünlü top model Irina Shayk, defilede elbisesindeki yırtıkların hatırlatılması üzerine "Sizleri şaşırtmak için yaptığım bir şeydi, tabiki bir kaza, tahmin ediyorum ki çok hoşunuza gitmiştir" dedi.

Dosso Dossi Fashion Show kapsamında ikinci kez podyuma çıktığını belirten Shayk, firma tarafından hamam organizasyonuna katıldığını söyledi. Shayk, "Türk yiyeceklerini ve hamamı çok seviyorum" ifadesini kullandı.

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Erarslan ise ünlü bir modelin bu tür etkinliklere canlılık kattığını söyledi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir