Hozier konseri için geri sayım başladı

Hozier, 3 Mart'ta yılın en unutulmaz konserlerinden birine imza atacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'de ilk defa konser verecek indie müziğin başarılı temsilcisi Hozier'in 3 Mart Volkswagen Arena konseri için geri sayım başlıyor. Off the Hook serisinin ikinci konserinde Pozitif deneyimiyle ve Converse ana sponsorluğuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Hozier'den önce Volkswagen Arena'da "Always" isimli şarkısının BBC Radio 1 tarafından keşfedilmesiyle ismini duyuran İngiliz müzisyen Rhodes sahne alıyor. 

İlk albümü "Hozier"i 2014 yılında yayımlayan ve albüm turnesinin son konserinde Türkiye'deki dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan sanatçının şarkıları dünya çapındaki birçok ödüle aday gösteriliyor. Spotify'da 2015 yılının en çok dinlenen "Take Me To Church" şarkısını İstanbullu hayranlarıyla birlikte seslendirecek Hozier, 3 Mart'ta yılın en unutulmaz konserlerinden birine imza atacak.

Hozier konseri öncesinde Off the Hook katılımcıları saat 19:00'da başlayacak Happy Hour'da Power FM müzikleri ile eğlenceye erken başlarken, fuaye alanında Nat Geo'nun UNICEF işbirliği ile kız ve erkek çocuklarının eşit eğitim hakkı için başlattığı "Kızlara Ses Ver" kampanyasına destek verebiliyor.

Üyeleriyle alternatif müzik dünyasından haberleri ve daha fazlasını offthehookseries.com üzerinden paylaşan Off the Hook'un Hozier konserinin avantajlı bilet dönemi 1 Mart'ta sona eriyor. Konserin biletleri biletix.com, Biletix satış gişeleri ve Biletix Çağrı Merkezi üzerinden satın alınabiliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir