Keman sanatçısı Hacı Çiçek öldü

Keman sanatçısı Hacı Çiçek'in, Adıyaman’da akraba 2 aile arasında kız kaçırma meselesinden çıkan kavgada aldığı darbelerle yaşamını yitirdiği öğrenildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADIYAMAN - Adıyaman'da  akraba 2 aile arasında kız kaçırma meselesinden çıkan tartışma, tabanca, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda, birçok ünlü sanatçının orkestrasında görev alan ’Gavur Hacı’ lakaplı keman sanatçısı Hacı Çiçek öldü, 11 kişi yaralandı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgayı güçlükle sonlandıran polis 20 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Varlık Mahallesi 1505’inci Sokak’ta meydana geldi. Aynı sokakta komşu olan birbirine akraba ancak kız kaçırma meselesinden dolayı aralarında husumet olan Çiçek ve Polat aileleri arasında aynı gerekçeyle tartışma çıktı. İki ailenin telefonla çağırdığı yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma, kısa sürede tabanca, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Hacı Çiçek kurtarılamadı

Kavgada tabancayla vurulan, bıçak, taş ve sopa darbelerine maruz kalarak yaralanan Çiçek ve Polat ailelerine mensup 12 kişi olay yerine gelen ambulans ve özel araçlarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan, İbrahim Tatlıses başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının orkestrasında da görev alan yerel keman sanatçısı olan ’Gavur Hacı’ lakaplı Hacı Çiçek, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.