Kürşat Tuncel'in seminerleri kitaplaştırıldı

Satış, danışmanlık eğitimleri ve koçluk hizmetleri veren Kürşat Tuncel'in Tek Vuruşta Satış 1, Taktik Satış Becerileri, Tek Vuruşta Satış 2, Temel İkna Stratejileri adlı yeni kitapları okuyucusuyla buluşuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uluslararası ve yerli şirketlere satış ve danışmanlık konularında eğitim, koçluk hizmetleri veren Kürşat Tuncel'in Tek Vuruşta Satış 1/Taktik Satış Becerileri ve Tek Vuruşta Satış 2/Temel İkna Stratejileri adlı kitapları piyasaya çıktı. Böylece Kürşat Tuncel'in ilgi gören Tek Vuruşta Satış seminerleri klasik ve modern satışı kapsayan iki ayrı cilt halinde Ceres Yayınları tarafından her biri 264 sayfa olarak kitaplaştırılmış oldu.

Beş yıldır birçok kuruma verdiği satış eğitimlerinin kitaplaştırılmış hali olan eserlerinde Tuncel, kendi anıları, tecrübeleri ve hikayelerden de faydalanarak okuyucu ile konuşur gibi mizahi bir tat yakalamayı amaçladığını belirtti.

Tuncel, okuyuculara ilk ciltte her satıcının bilmesi gereken temel becerileri aktarıyor. Bu kapsamda müşteriyi tanıma, ihtiyaç tespiti, itiraz karşılama ve satış kapamanın inceliklerini okuyucularla paylaşan Tuncel ikinci ciltte ise ikna biliminin sırlarını açıklıyor. İkinci kitap alıcıların zihnini yönlendirme ve hipnotik satış gibi üst düzey teknikleri kapsıyor.

Tek vuruşta satış benzetmesini alıcıların zihnini ele geçirme sürecini anlatmak için kullandığını, ona göre satışın aslında birkaç saniyelik bir ikna süreci olduğunu ve zannedilenin aksine son derece hızlı bir şekilde gerçekleştiğini belirten Tuncel, bu kadar etkili satışlar yapabilmek için alıcıların bilinçdışı sistemlerinden faydalanması gerektiğini söyledi. Ayrıca insanların nadiren bilinçli tercihler yaptıklarını öne sürdü.

Satış Küpü Sales & Marketing Solutions Yönetim Kurulu Başkanı Tuncel, satışın iyi davranışlardan ibaret olmadığını, temelde davranışsal psikoloji ve nöroloji bilimlerinden faydalanan bir karma disiplin olduğunu, bilimin ışığında ilerlenirse klasik faydacı satış yaklaşımının cevaplayamadığı konulara yanıt bulunabileceğini ve pazarlamanın aslında alıcıları pişmanlık hissi ile tehdit etmek olduğunu iddia etti.

Dünyaca bilinen markalar için pazarlama ve satış danışmanlığı, satış ekipleri için eğitim ve koçluk yapan Tuncel'in finans alanında 3, gayrimenkul alanında 1, satış ve pazarlama alanında ise yayınlanmış 4 kitabı daha bulunuyor ve kitaplarının hepsi de çok satan iş kitapları listelerine girmeyi başarmış durumda.

Bu konularda ilginizi çekebilir