One Love Festival başlıyor

One Love Festivali 'Hayat Bu Kapağın Altında' desteğiyle 13-14 Haziran’da gerçekleşecek. Festivalde dünyaca ünlü isimler ve alternatif gruplar sahne alacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

'Hayat Bu Kapağın Altında' desteğiyle Pozitif Live tarafından, 13 - 14 Haziran’da gerçekleşecek Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival 14, Love, Union ve Into The Woods sahnelerinde 13 yabancı, 21 yerli toplam 34 ismi, 50 saat süren müzik performanslarıyla Lifepark’ta festivalcilerle buluşturacak. 

One Love Festival’in kapılarını açacağı 13 Haziran Cumartesi günü Love sahnesinde, James Blake, Hot Chip, Metronomy, Sattas, Kim Ki O ve Palmiyeler merakla beklenen performansları ile festivalcilerin karşısında olacak. Union Sahnesi’nde ise eğlencenin ritmini Everything Everything, Fink, Sapan, The Away Days, Biz ve Adamlar belirleyecek. Elektronik müziğin hakim olduğu üçüncü sahne Into The Woods’da ağaçların arasında yaratılan doğal kulüp ortamında ise Darren Roach, Dayko&Jamiryo, Ahmet Şendil, Unus Emre, Sevil Soylu ve Deniz Kabu sahne alacak. 

One Love Festival’in ikinci günü olan 14 Haziran Pazar günü Love Sahnesi  Tom Odell, Little Dragon, Austra, Ceylan Ertem, 123 ve Norrda’ya ev sahipliği yapacak. Union Sahnesi’nde, Julian Casablancas + The Voidz, José González, The Ringo Jets, Can Güngör ve Barış Demirel merakla beklenen performanslarıyla festivalcilerle olacak. Into The Woods sahnesinde ise Slow Hands, Loulou Players, Cem Salman, Ali Murat Karakuş ve Batu Çelik yer alacak.

Eğlenceli etkinlikler 

Love, Union ve Into The Woods sahnelerinde 34 sanatçı ile toplamda 50 saat boyunca devam edecek müzik performansıyla, One Love Festival’de katılımcılar bir çok özel ve interaktif aktiviteyle bu yazın en iyi festival deneyimini yaşayacak. Futbol heyecanını festivale taşıyacak langırt turnuvaları, geçmişten bugüne gelen efsane kapak oyunu, festival ruhunu renklendirecek graffiti alanı ve  festival stilini alana taşıyacak saç aksesuarları, takı ve çanta tasarımı gibi bir çok eğlenceli atölye çalışmalarıyla One Love Festival 14, bu yılın da en iyi şehir festivali olacak. 

One Love Festival 14 telefonlara iniyor

One Love Festival 14’ün detaylı sahne programları, 4 Haziran Perşembe günü online olacak www.oneloveistanbul.com sitesinde festivalcilerle paylaşılacak. Ayrıca festival haftasında bu sene ilk defa festivalcilerle buluşacak One Love Festival mobil uygulaması, İOS ve Android sistemleriyle uyumlu olan akıllı telefonlara indirilebilecek. One Love Festival mobil uygulamasını cep telefonlarına indirecek festivalciler, festival alanında uygulamayı onaylatarak birbirinden eğlenceli oyunlar oynayıp sürpriz hediyeler kazanabilecek. Kendi sanatçı programını sosyal medyada paylaşan One Love Festival mobil uygulaması kullanıcıları ise sahne alan sanatçılarla tanışma imkanı yakalayacak. 
 
Festivalcilere özel yol haritası

Festivalcilerin Lifepark’ta gerçekleşecek olan One Love Festival 14’e kolaylıkla ulaşabilecekleri imkanlar da düşünüldü. Festivalin her iki gününde de One Love Festival araçları, Hacıosman Metro Durağı ile Lifepark arasında ring seferler düzenleyecek. 13-14 Haziran’da aynı noktadan saat 13:45- 23:45 saatleri arasında devam edecek olan, tek yönü 5 TL ücretli araçlara ek olarak festival dönüşünde, 23:00- 01:00 saatleri arasında 10 TL ücretli Lifepark’tan Zincirlikuyu’ya gidecek ek ulaşım araçları olacak.

Biletler yeni fiyatlarıyla satışta

One Love Festival 14 biletleri, 4 Haziran Perşembe günü itibariyle normal dönem fiyatıyla satışta olacak. Tek kişilik günlük biletler 90 TL, tek kişilik kombine biletler 145 TL, Buddy Pack günlük biletler 155 TL, Buddy Pack kombine biletler ise 255 TL olarak satılacak. One Love Festival kapısında bilet almak isteyen festivalciler için tek günlük bilet fiyatı 90 TL iken, kombine biletler 145 TL’den satışa sunulacak. Festivalin ilgi gören Buddy Pack bilet alternatifi ise kapı satışında yer almayacak. 

onelovefestival_14_afissss.jpg

Bu konularda ilginizi çekebilir