Stacey Kent’le romantik tınılar gecesi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Sanat, sezonun ilk caz konserinde, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Stacey Kent’i ağırlıyor. Kent, yarın akşam saat 20.00’de başlayacak konserinde, geçen yıl yayınladığı “The Changing Lights”tan sevilen şarkıları seslendiriyor. 

Stacey Kent, günümüz kadın caz vokalleri arasında romantizm dozunu yüksek tuttuğu yorumuyla özel bir yere sahip. 1997 yılında ilk albümü “Close Your Eyes”ı yayınlayan ve peşisıra gelen konserlerle hayran kitlesini genişleten sanatçı, 2001’de İngiltere caz ödüllerinde ve 2002 BBC caz ödüllerinde “En İyi Vokalist” ödüllerini aldı. Stacey Kent, 2007 yılında Blue Note ile yaptığı “Breakfast on the Morning Tram” albümünün satışı ile Fransa’da platin, Almanya’da çift altın plak kazandı. 

Cazın el değmemiş ritmlerinin peşinde bir müzisyen

Richard Loncraine’in yönettiği, Shakespeare’in aynı adlı eserinden uyarlanan III. Richard filmi için seslendirdiği “The Passionate Shepherd to His Love” isimli şarkıyla da beğeni toplayan sanatçı, 2013’te de “The Changing Lights”ı sevenlerine sundu. Bu kez Brezilya’ya uzanan ve cazın el değmemiş tınılarını keşfe çıkan Stacey Kent’in İstanbul konserinin biletleri, Biletix’ten temin edilebiliyor.