Transformers, Next Level ile Ankara'ya geliyor

Next Level Cinemaximum, çocuklar kadar büyüklerin de merakla beklediği Transformers serisinin son filmi Kayıp Çağ’ı Ankaralılarla buluşturacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye’de bir AVM içindeki ilk bağımsız sinema binası olma özelliği taşıyan Next Level Cinemaximum, çocuklar kadar büyüklerin de merakla beklediği Transformers serisinin son filmi Kayıp Çağ’ı Ankaralılarla buluşturacak. Next Level Cinemaximum, Transformers 4 – Kayıp Çağ filminin 26 Haziran’daki ön gösterimine de ev sahipliği yapacak. 

AVM Mfi Partners tarafından yönetilen Next Level AVM’de bulunan Cinemaximum’da gerçekleşecek ön gösterime Next Level ziyaretçileri de katılabilecek. Transformers serisinin dördüncü filmi Kayıp Çağ’ı vizyona girmeden önce izlemek isteyenler 16-26 Haziran tarihleri arasında Next Level AVM’de bulunan mağazalardan tek seferde 500 TL’lik alışveriş yaparak davetiye kazanma şansı elde edecek. 

Next Level Cinemaximum, merakla beklenen Transformers 4 – Kayıp Çağ filmi için bilet alan ilk bin kişiye, Transformers oyuncağı hediye edecek. Dünyayı acımasız Decepticon’lardan koruyan Optimus Prime 27 Haziran, 5-6 Temmuz tarihlerinde Next Level AVM’de hayranlarıyla bir araya gelecek. Transformers heyecanı 27-28-29 Haziran tarihlerinde Bumblebee ile devam edecek. Next Level ziyaretçileri Bumblebee standında fotoğraf çektirebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir