Bazı bakanlıkların atamaları RG'de

Bazı bakanlıklarda çeşitli görevlere yapılan atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Müsteşarlığında Planlama Uzmanlığına, Planlama uzman yardımcıları Nuri Barış Tartıcı ve Nuri Duman, Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığında açık bulunan Hazine Başkontrolörü kadrolarına Erkan Kılıç ve Mehmet Ali Ertunç getirildi.

Niğde İl Müftülüğüne Karaman İl Müftüsü Mehmet Özlen, Karaman İl Müftülüğüne Afyonkarahisar İl Müftüsü İlhami Kemaloğlu, Afyonkarahisar İl Müftülüğüne Çorum İl Müftüsü Dursun Kaplan, Rize İl Müftülüğüne Kars İl Müftüsü İlyas Serenli, Kars İl Müftülüğüne Karabük Safranbolu İlçesi Müftüsü Hasan Başiş, Osmaniye İl Müftülüğüne Nevşehir İl Müftüsü Ramazan Çortul, Nevşehir İl Müftülüğüne İstanbul Pendik İlçesi Müftüsü Süleyman Aktaş atandı.

Adalet Bakanlığında açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Personel Genel Müdürü İbrahim Okur'un, Personel Genel Müdürlüğüne Personel Genel Müdür Yardımcısı Birol Erdem'in, Personel Genel Müdür Yardımcılığına da Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Engin Durnagöl'ün atanması uygun görüldü.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürü Sadettin Sabaz, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, Personel Genel Müdürlüğüne Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürü Necmettin Yalçın Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcılığına Yıldıray Gürler, Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Yurdagül Aydoğan getirildi. Başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınan Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Ömer İlhan Güneş'in yerine Adem Külünk atandı.

Maliye Bakanlığı Baş Hesap Uzmanlığına Mehmet Yaşar, İller Bankası Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, görev süresi sona eren aynı yer yönetim kurulu üyesi Şeref Kocabacak, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına Yusuf Yeşilbağ getirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müşavirliğine Hasan Fehmi Ataoğlu, Dış İlişkiler ve Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Nesrin Türkan, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Küçükarslan, Burdur İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne Salim Özdemir atandı.

Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ayhan İsen başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.