Kamuda yeni atamalar

Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğüne İbrahim Uslu atandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA - Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Müşaviri İbrahim Uslu atandı.
Atama kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Kibar Altunal, Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Müşaviri İbrahim Uslu atandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Necmeddin Kılıç atandı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Asım Kafkas ise başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı. Enerji İşleri Genel Müdürlüğüne ise Zafer Demircan getirildi.
Kalkınma Bakanlığı Müşavirliğine Tarık Hamidi atandı.
Maliye Bakanlığı Sayıştay Savcılığına Muhasebat Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Kızılkaya, boşalan Muhasebat Genel Müdür Yardımcılığına da aynı yer Daire Başkanı Sebahattin Turan atandı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Konya 3. Bölge Müdürlüğüne Mahmut Yıldız, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Ateş'in yeniden atandı.
 
MEB Müsteşar Yardımcılığına Tufan atandı 
Kararlara göre, Başbakanlık başmüfettişliklerine Mete Demirci ve Can Berk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Prof. Dr. Zeynep Bengi Semerci Sözüer, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine Adana İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Remzi Oğuz Yılmaz atandı.
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Merdan Tufan'ın, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı kurul üyeliğine ise Dr. Hüseyin Şirin'in atanması kararlaştırıldı.
Bu konularda ilginizi çekebilir