Muhalefetle görüşme pazartesi günü

CHP ve MHP temsilcilerinin bugün il dışında bulunmaları nedeniyle Anayasa Değişikliği Çalışmalarına ilişkin görüşme Pazartesi günü yapılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKAR  - Adalet Bakanı Sadullah Ergin, CHP ve MHP temsilcilerinin bugün il dışında bulunmaları nedeniyle Anayasa Değişikliği Çalışmalarına ilişkin görüşmenin Pazartesi günü yapılacağını bildirdi.

Ergin, AK Parti Genel Merkezi'nden ayrılırken gazetecilerin "Anayasa değişikliği çalışmaları bitti mi?" şeklindeki sorusu üzerine, Pazartesi günü TBMM'de temsil edilen, daha sonra da parlamento dışında bulunan partilerle görüşeceklerini ifade etti.

Bazı sivil toplum örgütleriyle de temaslarının olabileceğini söyleyen Ergin, "Onun için Pazartesi gününü beklememiz gerekiyor" dedi.

Ergin, "Gecikmenin nedeni nedir? Madde sayısında artış var mı?" sorusunu da "Hayır. Muhatap grupların temsilcileri Ankara dışında. Bugün CHP'nin temsilcisini aradık. İl dışındaydı. MHP'nin temsilcisi il dışında. Öyle olunca Pazartesi günü randevulaştık. Pazartesi günü hepsini göreceğiz" diye yanıtladı.