Tam gün için akademisyenlerle görüşeceğiz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "tam gün yasası" için gelecek hafta ilk iş üniversite hocalarıyla bir araya geleceklerini belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA  - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "tam gün yasası" konusunda gelecek hafta üniversite hocalarıyla bir araya geleceklerini söyledi.
Müezzinoğlu, AK Parti TBMM Grup toplantısı'nın kapalı bölümünde, bugün TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmeye başlanacak olan sağlıkta kamu-özel işbirliği modeliyle tesis yaptırılması, yenilenmesi ve hizmet alımını düzenleyen yasa tasarısı hakkında milletvekillerini bilgilendirdi.
 
Mehmet Müezzinoğlu, toplantıdan önce gazetecilerin, "tam gün yasası" ile ilgili sorularını yanıtladı. Müezzinoğlu, bu konuyla ilgili olarak, gelecek hafta ilk iş üniversite hocalarıyla bir araya geleceklerini belirtti.
 
"Kafanızda bir formül var mı?" sorusu üzerine Müezzinoğlu, formülü üniversite hocalarıyla birlikte bulacaklarını kaydetti.
Bakan Müezinoğlu, sağlıkla ilgili tüm paydaşlarla 20 gün içinde yol haritalarını belirleyeceklerini kaydederek, istifa eden hocaları yeniden kazanmak istediklerini söyledi.