"4. Sanayi Devrimini es geçmeyelim"

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu tarafından düzenlenen 2. Erciyes Mükemmellik Zirvesi'nde konuşan KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Pilavcı, Endüstri 4.0 devriminin önemi üzerinde durdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İKBAL FİDAN

KAYSERİ - Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu tarafından düzenlenen ‘Mükemmellik Yolunda Değişim Yönetimi’ temalı 2. Erciyes Mükemmellik Zirvesi yapıldı. Üç oturumda gerçekleşen toplantıya KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı, KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Başkanı Murat Başyazıcıoğlu, Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya, KTO Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Opet Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, LC Waikiki Yönetim Kurulu Üyesi Necip Özçer, protokol üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Erciyes Mükemmellik Zirvesi’nde konuşan Pilavcı, Endüstri 4.0 devriminin önemi üzerinde durarak, “İlk üç devrimi çokta kullanamamış, es geçmiş bir ülke olarak 4. Sanayi Devrimi’ni es geçmeyelim. Bu kadar hassas bir bölgedeki ülkemiz, üstelik de bu kadar olağanüstü koşullardan geçerken kendimize koyduğumuz sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşabilmek için bunu bir kaldıraç olarak kullanalım” dedi.