Bursa Mükemmellik Ödülü sürecinde geri sayım başladı

BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesi işbirliğiyle bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan Kalite ve Başarı Sempozyumu ile 2017 Bursa Mükemmellik Ödülü sürecinde geri sayım başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GÜLAY SOYDAN PEHLEVAN-BURSA

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ve KalDer Bursa Şubesi işbirliğiyle bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan Kalite ve Başarı Sempozyumu ile 2017 Bursa Mükemmellik Ödülü sürecinde geri sayım başladı. Erdem Kaya Patent ve Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ödül sürecinde finale kalan kurumlar oldu.

13-14 Nisan’da gerçekleştirilecek 16. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun içeriği hakkında bilgi veren KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, bu yılki temayı “Dönüşümü Yönetmek” olarak belirlediklerini açıkladı. Elbay, “Bugünün gündemine baktığımızda; ekonomik, dijital, toplumsal, kültürel ve geri dönüşüm tüm dünyanın ortak konuları. Sanayi sektörü gibi hizmet sektörü de kapsamlı bir dönüşümün içerisinden geçiyor. Değişen ve çeşitlenen müşteri beklentilerini karşılamak kolay değil. Yok olma riski taşıyan kaynaklar, doğayla barışık üretim sistemlerini zorunlu kılıyor. Bu konular ışığında dönüşüm nasıl yönetiliyor? İnsan kavramı bunun neresinde? Ulusal düzeydeki konuşmacılar ve katılımcılarımızla bu konuları sempozyumda ‘Dönüşümü Yönetmek’ teması ışığında tartışmaya açacağız” dedi.

Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Sadettin Çiçek de geçen eylül ayında başlayan heyecanlı ödül yolculuğunda sona yaklaşıldığını söyledi. Kurumların hazırlıklarını yaptığını ifade eden Çiçek, “Değerlendiricilerin saha ziyaretleri sonucu Erdem Kaya Patent ve Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi finale kalmayı başardı” şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir