HİÇ ödüllerine başvuru süreci başladı

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri (HİÇ) başvuru süreci başladı. Yarışma ile sektörel iletişimin artması ve meslek bilincinin gelişmesi hedefleniyor. Ödüller 18 Nisan 2019’da sahiplerini bulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ESRA ÖZARFAT
BURSA - BHİD yönetimi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan BHİD Başkanı Mustafa Sönmezay, başvuruların 8 Mart tarihine kadar online olarak alınacağını kaydetti. 2013 yılından bu yana düzenlenen yarışma kapsamında 50’ye yakın markaya ödül verdiklerini anlatan Sönmezay, bu yıl ödül kategorilerine ‘Sektör Duayeni’ başlığını da eklediklerini duyurdu. Bu yılki yarışmanın sloganının “HİÇ Fark Yaratıyor” olarak belirlendiğini dile getiren Mustafa Sönmezay, “Bursa’da başlayan yarışmamızın yıllar içinde ulusala açılması ve meslektaşlarımızın göstermiş oldukları ilgi bizim en büyük motivasyonumuz. Mesleğimize nitelik kazandırmanın yanı sıra kurumların birbirini daha yakından tanımasına, iletişim kanallarının gelişmesine vesile olan yarışmamızda her geçen yıl başvuru sayısı da artış gösteriyor. 2013 yılında 18 projenin başvurduğu yarışmaya bu yıl 78 proje başvurusu yapıldı. Bursamızın tanıtımı açısından önemli bir adım” dedi.

Özel kurumlar kategorisinde kurumsal iletişim, kurum içi iletişim, kurumsal sosyal sorumluluk, sponsorluk iletişimi,dijital PR ve pazarlama iletişimi alanlarında ödül verilecek. Ayrıca sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşları ve üniversitelerin hayata geçirdiği projeler de ödüllendirilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir