Ortak projeler geliştirilecek

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı ile BTB Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarım ve Orman İl Müdürü Hamit Aygül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) – BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın ile BTB Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarım ve Orman İl Müdürü Hamit Aygül’le bir araya geldi.

Karşılıklı işbirliği konularının görüşüldüğü ziyarette konuşan ve yeni il müdürüne hayırlı olsun dileklerini ileten Özer Matlı, Bursa’nın, gıda, tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyeline dikkat çekti. Bursa’nın özellikle endüstriyel gıda alanında önemli bir şehir olduğunun altını çizen Matlı, “Bu ziyaretle birbirimizi tanımanın ilk adımını atmış bulunuyoruz. Birbiriyle yakın temas halinde olan iki kurum; BTB ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü. Yeni müdürümüz döneminde de bu birlikteliği sürdüreceğimize inanıyoruz” dedi.

İl Müdürü Hamit Aygül ise önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceklerini, daha detaylı konuları bu toplantıda konuşacaklarını dile getirdi.

Hayırlı olsun ziyaretinin sonunda BTB Başkanı Matlı, ziyaretin anısına İl Müdürü Aygül’e Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından Umurbey İpek Üretim ve Tasarım Merkezinde üretilmiş ipek tablo armağan edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir