Demir İnşaat yatırımcısının yüzünü güldürdü

Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projeleri yatırımcısına yüksek oranda prim sağladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2015'te teslimatı yapılan Demir Romance ile yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinin yatırımcısının yüzünü güldürdüğünü kaydetti. 

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Demir, her 3 projenin de yatırımcısına yüksek oranda prim sağladığını belirterek, projelerin konumlarından sosyal donatılarına kadar sahip oldukları üstün özelliklerle gelecek dönemde de prim vaat ettiğini aktardı. 

Demir, şimdiye kadar geliştirdikleri tüm projelerinin yatırımcılarından ve oturumcularından tam not aldığına dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı: 

"Yaptığımız her projemizde inşaat kalitesinden sosyal donatılarına kadar her türlü detayı büyük titizlikle planlayıp hayata geçiriyoruz. Şu anda satışı devam eden Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerimiz de lansman döneminden günümüze yatırımcısının yüzünü güldürdü. Projeler, konumlarından sosyal donatılarına kadar sahip oldukları üstün özelliklerle önümüzdeki dönemde de yatırımcılarını prim kazandırmaya devam edecekler." 

Hemen teslim yatırım fırsatları 

Açıklamada yer alan bilgilere göre, metrekaresi 2013'te lansmana çıktığında 2 bin 400 lira olan Demir Romance'te sınırlı sayıda hemen teslim dairelerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Beylikdüzü'nün ilk ve tek akıllı ev teknolojisine sahip Demir Romance'te 14 farklı daire, 28 villa seçeneği ve 60 iş yeri bulunuyor. 

Aydınlatma, ısıtma, soğutma sistemi kontrol altına alınarak enerji tasarrufu da sağlayan proje, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü 2 hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna otomobille 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na da 15 dakika mesafede. 

Yapımı devam eden Demir La Vida da 2014 yılında lansmana çıktığında 3 bin 200 lira olan metrekare satış fiyatları şu anda 4 bin 300 lira seviyesinde. Proje tamamlandığında metrekare fiyatlarının en az 6 bin lira olması bekleniyor. Akıllı Ev konseptiyle Büyükçekmece'de yükselen Demir La Vida, toplam 5 blokta 379 konut, 29 ticari ünite ve 5 yıldızlı bir otelden oluşuyor. 

Ayışığı Butik'te yatırım fırsatları devam ediyor 

Beylikdüzü bölgesinde kazancın ve güvenin sembolü olan Ayışığı konseptinin üçüncü halkası Ayışığı Butik'te yatırım fırsatları devam ediyor. Projede 3 bin 300 lira olan metrekare satış fiyatları yükseliş trendine geçmiş durumda. 110 rezidans konut ve 11 adet ticari alandan oluşan proje sahip olduğu özelliklerle yeni nesil rezidans olarak bölgede fark yaratıyor. 

Dört farklı konut seçeneğinin sunulduğu projede, spor salonu, sosyal tesis, sauna, fin hamamı gibi ayrıcalıklar loca katında yer alıyor ve oturumcularını yaşam alanlarından ayırmadan keyifli bir sosyal yaşamın içine çekiyor. Demir İnşaat garantisi ile yükselen Ayışığı Butik Projesi'nin 2016 Ağustos'ta teslim edilmesi bekleniyor." 

Bu konularda ilginizi çekebilir