Park Residence Cadde’ye Çin ilgisi

İstanbul'un en gözde yerleşimlerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde geliştirilen projede 20 bin metrekare yeşil alan var. Şirket, peşin ödemelerde dolar kurunu 3 TL'ye sabitledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KERİM ÜLKER

İSTANBUL - Avrupa ve Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gayrimenkul projelerine gelen yabancılara Asyalı firmalar da ekleniyor. Son yılların yükselen ekonomisi Çin’in önemli yatırımcıları Türkiye’de proje arıyor. Bunlardan biri de İstanbul-Kadıköy’de yapılan Park Residence Cadde projesi. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketinin projesi olan Park Residence Cadde için Çinlilerle görüştüklerini dile getiren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, “Ülkesinin en önemli yatırımcılarından biri olan Çinli şirket bizimle temasa geçti. Sektöre Çinli şirketlerin ilgi göstermesi Türkiye için önemli. Görüşmelerimizi sürüyor” dedi. Son dönemde dolarda yaşanan hızlı tırmanış ve rekorlara yönelik bir çalışma başlattıklarını dile getiren Çepni, “Park Residences Cadde’de yeni bir kampanya başlattık. Projeden ev sahibi olmak isteyenlerin döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan zarar görmelerini engellemek istiyoruz. Peşin ödemelerde dolar kurunu 3 TL’ye sabitledik” diye konuştu.

44 katlı 4 bloktan oluşuyor

İstanbul’un en gözde yerleşimlerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde geliştirilen projede 20 bin metrekare yeşil alan var. 44 katlı 4 bloktan oluşan proje içinde; fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri en dikkat çeken özellikler.

Bu konularda ilginizi çekebilir