Sektörün öncüleri üniversitelilerle buluşuyor

Sektör temsilcilerini üniversite öğrencileriyle buluşturarak onların inşaat sektörüyle ilgili farklı alanlarda da bilgi edinmesine zemin hazırlayan İMSİAD, son olarak Elit Prefabrike Genel Müdürü Hüseyin Tuncer’i geleceğin inşaat mühendisleriyle bir araya getirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) –Bursa inşaat sektörünün çatı kuruluşu konumunda olan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), bir yandan üyelerine yönelik faaliyetlerini sürdürürken, diğer yandan da üniversite-sanayi işbirliği kapsamında bilgi paylaşımı ve çalışma hayatına hazırlık toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyor. İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde düzenlenen bilgi paylaşımı toplantısında Elit Prefabrike Genel Müdürü Hüseyin Tuncer’i ağırladı.

Öğrenci veya çalışan herkesin, kendine bir hedef koyması gerektiğini ifade eden Hüseyin Tuncer, “Kendinize mutlak suretle başarılabilir hedefler koyun. Bu hedeflerin ulaşılabilir olması çok önemli. Bu belirlediğiniz hedefe giderken planlı ve doğru adımlar atmanız gerekiyor. Bu sebeple çalışkan olmak, sağlığına dikkat etmek, saygılı olmak, olabildiğince entelektüel birikime sahip olmak sizi rakiplerinize göre bir adım öne çıkarır” dedi. Tuncer, Elit Prefabrike ile inşaat sektörünün yanı sıra taahhüt, tarım ve hayvancılık, otomotiv yan sanayi alanında da faaliyet gösterdiklerini aktardı.

Bu konularda ilginizi çekebilir