En iyi girişimcilik projesi 'Work Is Now'

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde düzenlenen girişimcilik yarışması Startup Weekend’in birincisi “Work Is Now” oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Viveka ve Mentors Network Turkey işbirliğiyle düzenlenen 48 saatlik girişimcilik maratonu Startup Weekend Bilgi yarışması sona erdi.

Jüri üyelerinin değerlendirmesiyle birinciliğe layık görülen proje “Work is Now” oldu.

Sirkülasyonun son derece yoğun olduğu turizm ve otelcilik sektörüne hizmet verecek bir mobil uygulamadan oluşan proje, işveren ve iş arayanları aynı platformda buluşturmayı amaçlıyor.

Santralistanbul Kampüsü’nde, Bilgi Endüstri Mühendisliği ve Yöneylem Kulübü ile Bilgili Girişimciler Kulübü’nün koordinatörlüğünde düzenlenen 48 saatlik kesintisiz fikir maratonunun ilk gününde, sunulan fikirler arasından seçilen 10 proje için takımlar oluşturuldu. Etkinliğin ikinci günü olan cumartesi günü ise takımlar, iş modeli yaratma, etkili sunum hazırlama, tasarım, yazılım gibi konularda Mentors Network Turkey mentorlarından aldıkları eğitimle, projelerini hazırladı. Etkinliğin son günü ise katılımcılar; Koç Holding Rekabet Koordinatörü Murat Peksavaş, Melek Yatırımcı Simla Özbay, Markafoni Kurucu Ortağı Tolga Tatari, Mentors Network Turkey Ortağı Doğan Taşkent ve Girişimcilik Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Serdar Urçar’dan oluşan jüriye projelerini sundu.

Startup Weekend BİLGİ’de ilk üçe giren projeler şöyle:

1- Work is Now Projesi

2- Yemek Hazııır! Projesi ve Local Banana Projesi

3- 3bpazar Projesi

Bu konularda ilginizi çekebilir