Fiat'tan 14 bin lirayı aşan indirim fırsatı

Fiat markalı ticari araç sahibi olmak isteyenlere eylül kampanyası kapsamında ay boyunca 14 bin lirayı aşan indirim fırsatı sunuluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fiat markalı ticari araç sahibi olmak isteyenlere eylül kampanyası kapsamında ay boyunca 14 bin lirayı aşan indirim fırsatı sunuluyor.

Fiat'tan yapılan açıklamaya göre, söz konusu kampanyada hem indirimler hem de düşük faizli, avantajlı kredi imkanları sağlanıyor. 

Bu kapsamda, 34 bin 740 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabilen Fiat ticari araç modellerinde eylül ayı boyunca 14 bin lirayı aşan indirim avantajları bulunuyor. Tofaş'’ta üretilerek dünyanın 80 ülkesine ihraç edilen yeni nesil "Fiat Doblo" ve "Fiat Fiorino"nun yanı sıra "Fiat Pratico" ve "Fiat Ducato" modellerinden birine sahip olmak isteyen müşteriler, cazip kredi kullanma imkanına da sahip oluyor.

Eylül ayında Fiat Doblo, Fiat Fiorino ve Fiat Pratico modellerinden birini satın almak isteyenler, 7 bin 500 liraya varan indirimlerden yararlanırken aynı zamanda Fiat ve Koç Fiat Kredi iş birliğiyle sunulan 20 bin liraya kadar kredi kullanma fırsatı elde ediyor. Doblo, Fiorino ve Pratico modellerinde 20 bin liraya kadar 20 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı veriliyor.

Geniş ürün yelpazesi bulunan Fiat Ducato ise eylül ayına özel 14 bin lirayı aşan indirim ve 60 bin liraya kadar 48 ay geri ödemeli kredi kullanma fırsatı da sunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir