Ford'dan "Ücretsiz Yaz Güvenlik Kampanyası"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Ford, müşterilerinin yaz aylarını güvenli ve rahat geçirmeleri için 24 nokta kontrolü içeren 'Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü' kampanyasını başlatıyor.

Şirket açıklamasına göre Ford, "2013 Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü" kampanyası ile "Bu yaz Ford servise gelin, tatile güle güle gidin" sloganıyla müşterilerine farklı avantajlar sunuyor.

Aracını Ford Yetkili Servisi'ne getiren binek, hafif ve orta ticari araç sahipleri, yaz servis kampanyası ile araç sıvılarından lastiklere, lastiklerin diş derinliklerinden klima performansına kadar 24 farklı noktada yapılan kontrol fırsatından yararlanıyor.

Ford, araçlarını ücretsiz kontrolden geçirenlere, KDV hariç 400 TL ve üstü servis alışverişlerinde Polen filtresi ve antibakteriyel sprey hediye ediyor. Ayrıca; ön ve arka fren balataları değişiminde yüzde 15 indirim yapıyor. Ford Club ve Parolu kartlarla Lassa, Bridgestone, Michelin, Goodyear ve Pirelli marka 4 lastik alanlara ise Opet'ten yakıt alımında kullanılmak üzere 75 lira değerinde Paropuan veriyor. Araç içi nanomik antibakteriyel temizlik uygulaması ise ücretsiz yaz kampanyasının beraberinde yüzde 50 indirim fırsatıyla sunuluyor.

Bu arada, 29 Haziran'a kadar devam edecek kampanya sırasında Ford müşterileri; World'e 10, Bonus, Axess ve Maximum kartlara ise peşin fiyatına 8 taksit avantajından da yararlanıyor.