Maserati'yle iki gün

İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati, sürüş kursunun yeni sezonunu başlattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati, sürüş kursunun yeni sezonunu başlattı. 1 veya 2 gün süreli kurslarda son model Maserati'leri profesyonel eğitmenler eşliğinde kullanma zevkini tadan katılımcılar, İtalya'nın Parma kentinde bulunan Varano de’ Melegari pistinde yeteneklerini ölçüp otomobillerini profesyonelce kullanmayı öğrenecekler. 
 
Eğitimlerde kullanılan 12 otomobil ise GranTurismo S, Quattroporte S, Quattroporte Sport GT S, GranTurismo MC Stradale modellerinden oluşuyor. 
 
Eğitmen kadrosundaki isimler ise Formula 1 ve Formula 2000 dahil çeşitli uluslararası organizasyonlarda yarışmış, alanlarında ünlü isimlerden oluşuyor. 
 
a4.jpg
 
Maserati'nin sürüş kursunda 4 farklı programa katılmak mümkün:
 
1 - Master Italian Lifestyle Experience
 
[PAGE]
 
1 - Master Italian Lifestyle Experience
 
Bu programın katılımcıları pist sürüşünün zevkine varırken, Maserati ekibinin hazırladığı özel faaliyetlere de katılma şansı bulacaklar. Eğitimler Rönesansın beşiği olarak bilinen Floransa ve mutfağıyla ünlü, Master Maserati programının merkezinin bulunduğu Parma'da düzenlenecek. Programa bireysel olduğu kadar, çift olarak katılmak da mümkün. 18-24 kişi arasında katılımcının kabul edildiği program 2 gün sürüyor. Sürücü için fiyat 4,890 Euro, eşlikçisi içinse 1,290 Euro. Fiyatlara konaklama, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, müze giriş ücretleri ve rehberli turlar dahil. 
 
a5.jpg
 
2 - Master GT 1 Gün
 
[PAGE]
 
2 - Master GT 1 Gün
 
Tek günlük Master GT eğitimleri Maserati sahiplerine olduğu kadar, meraklılarına da hitap eden bir program. Eğitim sırasında Maserati'nin direksiyonuna geçen katılımcıların sürüş tekniklerini geliştirmeleri ve mükemmelleştirmeleri hedefleniyor. 
 
Programa katılmanın bedeli sürücü için 1,990 Euro, eşlikçisi içinse 250 Euro. Tek gecelik oda-kahvaltı konaklamalı programda ise katılımcı fiyatı 2,140 Euro'ya, eşlikçi fiyatı da 400 Euro'ya çıkıyor.
 
a3.jpg
 
3 - Master GT 2 Gün
 
[PAGE]
 
3 - Master GT 2 Gün
 
İki günlük Master GT Programı'nda katılımcıların Granturismo ile güvenli ve spor sürüş tekniklerini derinlemesine geliştirmeleri hedefleniyor. 
 
2 gün boyunca pistte düzenlenen eğitimlerde tüm sürüş teknikleri gözden geçirilirken, uzman eğitmenler gözetiminde direksiyon performansının mükemmelleştirilmesine çalışılıyor. 
 
Eğitimler, 6-8 kişiden oluşan 3-4 gruba ayrılan 24 katılımcı kabul ediyor. Autodrome'da gerçekleştirilen eğitimin fiyatı sürücü için 3,780 Euro, eşlikçisi için de 350 Euro. Konaklamalı programda ise fiyat katılımcı için 4,120 Euro'ya, eşlikçisi için de 690 Euro'ya çıkıyor. 
 
a2.jpg
 
 
4 - Master High Performance
 
[PAGE]
 
4 - Master High Performance
 
Bu programda, önceki programlarda edinilen yeteneklerin GranTurismo modeli üzerinde son derece teknik ve profesyonel ölçeğe taşınması amaçlanıyor. Bu programda teknik konular, yüksek hız ve sürüş tatminiyle birleştiriliyor. 
 
Pistte 2 gün süren her eğitimde kontenjan 24 kişiyle sınırlı. Fiyat ise katılımcı için 4,210 Euro, eşlikçisi için 350 Euro. Konaklamalı programda ise fiyatlar 4,550 Euro ve 690 Euro'ya yükseliyor. 
 
a1.jpg
 
Bu konularda ilginizi çekebilir