Otokar, Hannover Ticari Araçlar Fuarı'nda

Şirket fuarda şehiriçi ve turizm sektörlerine yönelik ürün gamını sergiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Otokar, Almanya'nın Hannover'de şehrinde gerçekleştirilen IAA Ticari Araçlar Fuarı'nda 7 metreden 12 metreye uzanan geniş ürün yelpazesi ile yer alıyor. 

Otokar'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket fuarda şehiriçi ve turizm sektörlerine yönelik ürün gamını sergiliyor. Fuarda çevreci Euro 6 motorlu otobüs ailesini tanıtan Otokar, Sultan modelinin Avrupa pazarına özel geliştirilen yeni VIP donanımlı modelini de ilk kez sergiliyor. 

Avrupa'daki faaliyetlerini yürüttüğü Otokar Europe, bu yıl ilk kez Kasım ayında gerçekleştirilecek Birmingham Eurobus Expo Fuarı'na katılarak İngiltere pazarı için geliştirilen sağdan direksiyonlu ürünlerini de tanıtacak. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokar Europe Müdürü Ali Murat Atlas, Türkiye'de 4 yıldır otobüs pazarındaki liderliklerini koruduklarını belirterek Avrupa'daki hedeflerinin de büyük olduğuna işaret etti.  

Atlas, şunları kaydetti: 

"Otokar Europe olarak 2013 yılını başarı ile tamamladık ve Avrupa pazarlarında büyüme stratejimizi sürdürüyoruz. Var olduğumuz tüm pazarlarda çok yüksek güvenilirliğe sahibiz ve bunu Türkiye'deki müşterilerimizle birlikte oluşturduğumuz yakınlık ve ihtiyaca göre ürün ve hizmet sunma geleneğimize borçluyuz. Avrupa'daki müşterilerimize de aynı yaklaşımı sunarak var olduğumuz tüm pazarlarda büyük oyunculardan olmayı hedefliyoruz." 

Otokar'ın Avrupa'da uzunlukları 7 ile 12 metre arasında değişen ve şehiriçi, servis ve turizm segmentlerine yönelik otobüsleri ile temsil edildiğini ifade eden Atlas, "Otokar ürünleriyle oluşturulan filolar sayesinde müşteriler yüksek verimlilik ve operasyonel karlılık elde edebiliyorlar, çünkü her üründe öncelikli amaç düşük işletme maliyeti, farklı alanlarda kullanılabilme esnekliği ve dayanıklılıkla birlikte gelen uzun ömür. Otokar ürünleri, kullanımda sürdürülebilir katma değer ve yatırımı kara dönüştürme gibi müşterilerinin gelirlerine doğrudan etki etme özelliğine sahip" değerlendirmelerinde bulundu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir