Otokoç, yılı hedeflerinin üzerinde kapatıyor

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Özdemir, "2013, Otokoç Otomotiv olarak hedeflerimizi başarıyla gerçekleştirdiğimiz bir sene oldu" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, şirketin bu yılı, hedeflerinin üzerinde kapatacağını söyledi. 

Özdemir, gerek otomotiv perakendeciliğinde Birmot ve Otokoç ile gerekse araç kiralamada Avis ve Budget ile 2013'ü hedeflerin üzerinde kapatacaklarını bildirdi. Özdemir, "2013, Otokoç Otomotiv olarak hedeflerimizi başarıyla gerçekleştirdiğimiz bir sene oldu" dedi. 

Gelecek yıla ilişkin projeksiyonlarını yaparken özellikle faiz ve kur artışını hesaba kattıklarını anlatan Özdemir, markaların şu anda eski kurdan aldıkları stokları kampanyalarla eritmeye çalıştığını söyledi. Özdemir, 2014 yılında kur artışlarının muhakkak fiyatlara yansıyacağını bildirdi. 

Özdemir,  2014 yılında ABD Merkez Bankası'nın (Fed) piyasaları daraltmasıyla faizlerin de yükselebileceğine işaret ederken, satışların dış etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebileceğini söyledi.  

Özdemir, Otokoç Otomotiv olarak hem araç kiralama hem de otomotiv perakendeciliğinde müşteri memnuniyetini baz alarak çalıştıklarının altını çizdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir