Toyota yeni modellerini Aydın'da tanıttı

Toyota'nın yeni tasarım anlayışını yansıtan, yeni Corolla, Auris, Avensis, Yaris ve Yaris Hybrid modelleri Aydın'da tanıtıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AYDIN  - Aydın Toyota Plaza Parmaksızlar'da düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, "Yenilenen Yüzüyle Toyota Türkiye Turu" kapsamında Aydın'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.  

Toyota'nın sürekli büyüme trendinde olduğunu belirten Okutur, şunları kaydetti:  

"Interbrand'in Dünya'nın En Değerli Markaları araştırmasının otomobil kategorisinde Toyota liderliğini 2013 yılında da korudu. Bu yılki raporda yüzde 17'lik büyüme göstererek marka değerini 35 milyar 346 milyon dolara yükseltti. Marka değeri konusunda zirveyi kaptırmayan Toyota ayrıca otomobil endüstrisindeki yenilikleriyle de lider kimliğini pekiştirirken tüm dünyada, başta Prius olmak üzere 5,5 milyonu aşan hibrit araç satışıyla tüm rakiplerini geride bırakarak 3 yıl üst üste dünya genelinde en iyi küresel yeşil marka olmayı başardı." 

Okutur, sektördeki en kapsamlı sadakat programı olan Forever Kart uygulaması ile Toyota Plazalarda yüzde 20'ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30'a varan işçilik ve BP'de yüzde 5'e varan akaryakıt hediyesinden müşterilerin yararlanabileceğini sözlerine ekledi.  

Aydın Toyota Plaza Parmaksızlar Genel Müdürü Simay Parmaksız ise toplantıda yaptığı açıklamada, finans kampanyaları hakkında bilgi vererek, "Toyota finans sistemiyle 100 lira peşinat ve ödemelere istenilirse 2014 yılının mayıs ayında başlanabilecek bir kampanya başlattık. Bu sayede herkes Toyota sahibi olabilecek. Kampanyaya çok yoğun ilgi var. Günde yaklaşık 20 kredi girişi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.  

Bu konularda ilginizi çekebilir