Sigortacılığın bugünü ve yarını masaya yatırılıyor

Mazars Denge, 22 Mayıs'ta "Sürdürülebilirlik ve Sigortacılık Toplantısı" düzenleyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Merkezi Paris’te bulunan ve dünyanın en büyük denetim ve danışmanlık şirketleri arasında yer alan Mazars’ın Türkiye ofisi Mazars Denge, 22 Mayıs'ta Shangri–La Bosphorus Hotel’de “Sürdürülebilirlik ve Sigortacılık Toplantısı” düzenleyecek.

Türkiye’den ve dünyadan pek çok sektör liderinin katılımcı ve konuşmacı olarak yer alacağı toplantı Mazars Denge Yönetim Kurulu Başkanı Leon Coşkun’un yapacağı açılış konuşması ile başlayacak.

Katılımcıların soru ya da görüşleri ile rahatça eşlik edebilecekleri şekilde planlanan panellerin moderatörlüğünü ise DÜNYA Gazetesi editörlerinden Yakup Sayar üstlenecek.

İlk panelde “Türkiye’de Sürdürülebilir Sigortacılığın Gereklilikleri” TC Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Ahmet Genç, Groupama Türkiye Genel Müdürü ve TSB Başkanı Ramazan Ülger, Marsh Sigorta Ceo’su Mert Yücesan’ın katılımları ile tartışılacak.

Panelin ikinci bölümünde ise Axa Sigorta Başkanı Ali Erlat ve Aktüerler Derneği Başkanı Orhun Emre Çelik’in katılımları ile “Sürdürülebilirlik Çerçevesinde Sektör İhtiyaçları ve Global Gelişmeler” izlenecek.

Toplantı, Mazars Denge Sigortacılık Bölüm Başkanı Aylin Beydemir’in kapanış konuşmasının ardından sona erecek.