Zurich Sigorta'da atama

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Zurich Sigorta Pazarlama Koordinatörlüğü (CMO) görevine Mahir Çipil atandı.

Kariyerine 2000 yılında Hazine Müsteşarlığı'nda başlayan Mahir Çipil, Sigortacılık Genel Müdürlüğü ve Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürlükleri'nde uzman ve şube müdürü olarak görev yaptı. Bu çerçevede, özellikle DASK ve TRAMER yapılarının kurulması ve sigorta sektörünün regülasyonu projelerinde yer aldı. 2010 yılında Groupama Sigorta ve Groupama Emeklilik şirketlerinde Stratejik Planlama ve Proje Yönetimi'nden Sorumlu Müdür olarak;  hasar, teknik operasyon ve tahsilat işlemlerinin merkezileştirilmesi, operasyon merkezinin kurulması başta olmak üzere çeşitli  projelerin yönetiminde görev aldı.

2013 yılında Proje Yönetimi ve Organizasyon Koordinatörü olarak Zurich Sigorta'ya katılan Mahir Çipil, 12 Haziran 2013 itibariyle Pazarlama Koordinatörlüğü'ne (CMO) atandı.

Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Mahir Çipil, iş idaresi yüksek lisans (MBA) derecesini ise ABD'de Cornell University'den aldı.

Çeşitli üniversitelerde risk yönetimi ve sigortacılık konularıyla ilgili dersler de veren Çipil'in, "Dünyada ve Türkiye'de Zorunlu Sigorta Uygulamaları", "Risk Yönetimi ve Sigorta", "Sigorta" isimlerinde yayımlanmış üç kitabı bulunuyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir