3 milyon euroluk gelirinden feragat edecek

Uyumsoft yapılan darbe girişiminin ardından 21 Ekim 2016 tarihine kadar lisans ücretlerini sıfırladıklarını açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uyumsoft, 3 milyon euroluk lisans gelirinden feragat ederek, iş dünyasına destek olacaklarını bildirdi.

Firmadan yapılan açıklamda Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) ve i-Dönüşüm (e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet)’de milli yazılım firması Uyumsoft tarafından, “Lisans ücretlerini sıfırladık. Daha Güçlü Türkiye için.” kampanyası başlatıldığı duyuruldu.

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Başkanı Mehmet Önder, şunları söyledi:

“Olağanüstü hal, olağanüstü iş pratiklerini gerektirir. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, Uyumsoft olarak bize düşen milli görev; daha güçlü bir Türkiye ve ekonomi için, işletmeleri desteklemekti. Uyumsoft olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli ekonomisinin direği olan iş dünyasının daima yanındayız” dedi.

"Güçbirliği yaparak, fırsat oluşturabiliriz"

Olahanüstü hal döneminde “güçbirliği” yapılarak, bu dönemin Türkiye için fırsata çevrilebileceğini kaydeden Mehmet Önder, konuşmasına şöyle devam etti:

“Uyumsoft olarak, çalışanlarımız ve eko-sistemimizde yer alan tüm firmalar ile güçbirliği yaparak; lisans ücretlerini sıfırlama kararı aldık. Milli ve güvenilir iş ortağı olarak; daha güçlü özel sektör işletmeleri olması için firmaların bilgi sistemlerini (ERP, HRM, CRM, İş Zekası, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet vb.) kurmayı sürdüreceğiz. Uyumsoft ailesi, bu dönemde daha çok çalışarak, hem iş dünyasını destekleyecek, hem bulunduğu coğrafyada global bir marka olma yolunda ilerleyecektir.”