Acer T2'ye Red Dot

Acer'ın T2 serisi dokunmatik LED monitörleri ürün tasarımında dünyanın en çok rağbet gören kalite simgelerinden biri olan Red Dot Ödülü ile ödüllendirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Almanya'da Design Zentrum Nordrhein Westfalen için 37 tasarım uzmanından oluşan bir jüri tarafından uluslararası bir yarışma sırasında yıllık olarak verilmektedir. 19 farklı kategoride 4662 başvuru alan jüri üyelerine bu yıl ilk kez olarak tasarım gurusu Jimmy Choo da dahil olmuştur.
 
Acer Pazarlama Kurulu Başkanı Michael Birkin şu yorumlarda bulundu: "Acer'ın 'Sınırların Ötesini Keşfet' sloganı ürün tasarımına yaklaşımımızın ve pazar odaklı zihniyetimizin bir yansımasıdır. Basit, sezgisel, kullanıcı odaklı ürünler yaratma arzumuz, biz kullanıcıların genel deneyimlerini iyileştirmeye ve daha fazlasını elde etmelerini sağlamaya çabaladıkça tasarım DNA'mıza kazınmaktadır." 
Red Dot'un kurucusu ve CEO'su Peter Zec, güçlü tasarım yetkinliğinin ve ekonomik başarının günümüzde başa baş gittiğini işaret etti ve şunları söyledi:
"Red Dot ödülü: ürün tasarımı 2013" kazananları son derece gelişmiş bir kültürün ve tasarım endüstrisinin başrol oyuncularıdır."
 
T2 Serisi Dokunmatik LED Monitörler
Aynı zamanda 'Tayvan Mükemmellik Ödülü'nü de kazanan Acer'ın T2 monitörleri ince, minimalist ve masaüstü bilgisayar kullanıcılarına dokunma ve yazma dualitesi sağlayan bir tasarım ve teknoloji şaheseridir. Ergonomi ve akıllı görüntüleme açılarından yeni standartlar koyan bu monitörler en üst düzey performansın yanı sıra sofistike bir tasarım sunmak için tasarlanmışlardır ve grafik sanatçılarına, profesyonellere, mühendislere ve teknoloji meraklılarına hitap etmektedir. Ayrıca, T2 serisi birden çok kullanıcının enformasyon ve etkileşim noktası olarak lobiler gibi karşılama alanlarında da kullanılabilir.
 
Esnek kullanım
23 ve 27 inç boyutlarında temin edilebilen T2 serisi gümüş rengi bir asimetrik ayakla desteklenir ve özellikle uzun süreli kullanımlarda, en konforlu dokunmatik kullanım için kullanıcıların açıyı 30 dereceden 80 dereceye kadar ayarlayabilmelerine olanak sağlar. 10 nokta çoklu dokunmatik teknolojisiyle birlikte, T2 monitörler ideal bir dokunmatik deneyim için çoklu kullanıcı senaryolarını destekler.
 
Her açıdan net detaylar ve sınırsız bağlantı noktaları
Siyah, süper ince çerçevesi tabana kadar uzanan kenardan kenara camdır ve bu şekilde havada süzülüyormuş gibi bir görüntü yaratır. Yeni nesil full HD LED panellerin geniş bir görüntüleme açısı sunması kullanıcıların monitörü farklı konumlardan görüntülediklerinde bile net imajlar, zengin detaylar ve daha yüksek renk doğruluğu görecekleri anlamına gelir; böylece daha iyi çalışma, arkadaşlarla oyun oynama veya tüm aile için görüntüleme imkanı sağlanır.
T2 serisi gelişmiş dijital bağlanabilirlik için DVI ve HDMI portlarına sahiptir ve olağanüstü HD görüntüleme ve ses kalitesi sağlar. USB 3.0 portları harici cihazlar arasında hızlı veri transferini garanti eder ve diğer cihazların şarj edilmesi için kullanılabilir.
 
Çevre dostu
T2 serisi güç tüketimini %68'e kadar azaltan beyaz LED teknolojisinden yararlanır; istisnai güvenilirliği garanti eder ve daha iyi bir performans sunar. Bu monitörler aynı zamanda cıva içermez ve arseniksiz camdan üretilmiştir.
 
Ödül Töreni ve Sergileme
Red Dot ödül töreni 1 Temmuz 2013'te, Almanya Essen'deki Aalto Theater'da 1000'den fazla misafirin önünde gerçekleştirilecek. Törenin ardından, Acer T2 monitörleri 2-28 Temmuz tarihleri arasında Red Dot tasarım müzesinde ve online olarak www.red-dot.de adresinde görülebilir.
T2 serisi 599$+kdv'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de teknoloji marketlerdeki yerini almıştır.