Garanti Filo İkinci El Platformu Nexum'un altyapısı ile yayında

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 
İSTANBUL - Garanti Filo'nun analiz edip geliştirdiği ve Nexum'un altyapısını ve tasarımını hazırladığı Garanti Filo İkinci El Satış Sitesi http://www.garantifiloikinciel.com/ hizmete girdi. Otomotiv veya otomobil ticareti ile ilgili olan şirketlerin, oto galeri işleten şahıs firmalarının üye olabildiği platform Garanti Filo sistemi ile entegre çalışıyor.
Garanti Filo İkinci El satış sitesine üye olan kurumlar, Garanti Filo araç parkında satışa sunulan araçları kolaylıkla takip edebiliyor, özelliklerine ve geçmiş tüm bilgilerine eksiksiz bir şekilde, hızlıca ulaşabiliyorlar. İstenilen araçlara anında teklif verilebiliyor.  Garanti Filo İkinci El satış platformunda ihaleler, başlamalarına yarım saat kala, e-posta yoluyla üyelere duyuruluyor. İhale boyunca bilgilendirmeler e-posta yolu ile sürerken, ihaleleri online olarak takip etmek mümkün.
Garanti Filo'nun analiz edip geliştirdiği ve Nexum'un altyapısını ve tasarımını hazırladığı Garanti Filo İkinci El satış sitesinde kullanıcılar, satışa sunulan araçların bilgilerini,  araçları fiziki olarak görmeye ihtiyaç duymadan, satın alma kararını online olarak verilebilecek netlikte ve detaylı olarak elde edebiliyorlar.  Siteye üye olanlar Garanti Filo İkinci El satış platformundaki ikinci el araçları, "Açık Arttırma", "Açık Eksiltme", "Teklif Toplama" ve "Sabit Fiyat" yöntemlerinin birini veya birkaçını kullanarak satın alabiliyorlar.