Vodafone'dan "Cep Cüzdan" uygulaması

Vodafone, akıllı telefon uygulaması "Cep Cüzdan"ı müşterilerinin kullanımına sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre, "Cep Cüzdan" uygulamasını yükleyen IPhone ve Android telefon kullanıcısı Vodafone aboneleri; para transferi, internetten alışveriş, Cep Lira yükleme, para biriktirme, Vodafone paketleri satın alma gibi birçok mobil finansal işlemi, uygulama kullanım ücreti ödemeden  gerçekleştirebiliyor. 

Vodafone Cep Cüzdan'ın diğer bir özelliği de  "Biriktir Gönder hizmeti"

Bu hizmet vasıtasıyla Cep Cüzdan kullanıcısı Vodafone'lular "Biriktir Gönder" hesaplarında para biriktirilebiliyor ve  biriktirilen parayı istenilen kişiye istenilen zamanda transfer edilebiliyor. 

Vodafone Cep Cüzdan'ın tüm bu özelliklerinden faydalanmak için Vodafone'luların yapması gereken tek şey Cep Nakit kartlarını Cep Cüzdan'larına tanımlamak. Tanımlama işlemi halihazırda Cep Nakit kartı olan Vodafone'lular tarafından tek tıklama ile yapılabilirken Cep Nakit Kart'ı olmayan Vodafone müşterileri ise Cep Cüzdan uygulamasını indirir indirmez ücretsiz olarak Sanal Cep Nakit Kart yaratarak yapabiliyor. 

Cep Cüzdan kullanıcısı Vodafone'lular uygulamayı kullanarak mesajlaşma, uluslararası dolaşım, ya da internet paketlerini kolayca alabiliyor.   

Cep Cüzdan uygulamasıyla mevcut diğer fiziksel kartların fotoğrafı çekilerek uygulama üzerinde saklanabiliyor. 

IPhone cihazlar için App. Store,Android cihazlar içinse Google Play Store üzerinden yüklenebilen uygulama ayrıca Yakın Alan İletişimi (NFC) uyumlu cihazlar üzerinde kullanıldığında Vodafone Türkiye'nin dönemsel NFC kampanyalarından faydalanmaya da imkan tanıyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Bireysel Servisler Direktörü Ömer Kuyucu, Vodafone Türkiye olarak, mobil iletişim teknolojilerinin olanaklarını aboneler için hızlı, kolay ve erişilir kılmaya çalıştıklarını belirtti. 

Cep Nakit ile başladıkları mobil finans hizmetlerini akıllı telefonlara taşıdıklarını ve ödüllü Vodafone Cep Cüzdan uygulamasıyla müşterilerin birçok finansal işlemi kolayca yapmasına olanak sağladıklarını ifade eden Kuyucu, Cep Cüzdan uygulamasını yükleyen ve ücretsiz olarak kullanan iPhone ve Android telefon sahibi abonelere para transferi, NFC hizmetleri ve Cep Nakit Kart yönetimi sunduklarını bildirdi.  

Kuyucu, uygulama ile anında ve ücretsiz olarak yaratılabilen sanal Cep Nakit hesabı ile müşterilerin dijital ortamda ürün satın almasını hem  kolaylaştırdıklarını hem de güvenliliğini artırdıklarını belirterek, tüm bunlar karşılığında Cep Cüzdan kullanımından herhangi bir  faiz ya da aylık/yıllık kullanım ücreti talep etmediklerini dile getirdi.   

Vodafone Cep Cüzdan'ı Vodafone'luların hayatını kolaylaştırmak hedefiyle hayata geçirdiklerini vurgulayan Kuyucu, Vodafone Türkiye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mobil finans hizmetlerinin yaygınlaşması yolunda çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir