Yepyeni Flipboard'u en iyi şekilde kullanmanın 8 yolu

Yeni Flipboard’un merkezinde güvenilen kaynaklardan haberlerle ve topluluğun okuyup paylaştığı öğelerle otomatik olarak güncellenen akıllı dergiler bulunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yeni Flipboard’un merkezinde güvenilen kaynaklardan haberlerle ve topluluğun okuyup paylaştığı öğelerle otomatik olarak güncellenen akıllı dergiler bulunuyor. Bu dergiler, tutkularınız ile ilgili tüm haberleri takip etmenin hızlı ve kolay bir yolunu oluşturuyor.

Başlamaya hazır mısınız?

'Tutku Seçici'yi görmek için kapak haberlerinizde geçmişe kaydırın

Bir ilgi alanı seçtiğinizde ana sayfa karuselinizdeki yeni bir akıllı dergiye eklenir ve hemen fliplemeye başlayabilirsiniz.

Bir dergiyi tam olarak içinde olmasını istediğiniz içeriklerle oluşturun.

Tabii ki Flipboard’da uzun süredir dergi oluşturabiliyordunuz, ancak Flipboard 4.0 en çok talep edilen özelliklerden birini içeriyor: Kişisel okuma için otomatik olarak güncellenen bir dergi. Kendi akıllı derginizi en sevdiğiniz yayıncılar ve RSS beslemeleri, Flipboard dergileri, Twitter beslemeleri ve etiketler, YouTube, SoundCloud ve daha fazlasını kullanarak oluşturabilirsiniz. Profilinize gidin, 'bir dergi oluştur'a basın ve ardından “Belirli kaynakları okumak için” seçeneğini seçin.

En çok ilgilendiğiniz şeylere hızlı erişim

Ana sayfa karuseliniz kapak haberlerinize ve yayıncı bölümleri ile akıllı dergiler dahil dokuz öğeye kolay erişim sağlar. Takip ettiğiniz diğer şeyler profilinizdeki takip edilenler sekmesinde yer alır.

İstediğiniz gibi düzenleyin

Mevsimler gibi zevkleriniz de değişir. Ana Sayfa karuselinizi düzenlemek için üç noktayı ve ardından “Ana Sayfayı Düzenle”yi seçin. Akıllı dergileri istediğiniz gibi sıralamak için üç çizgiyi tutup sürükleyin.


Nerede okuyor olursanız olun, Akıllı Dergilerinizi senkronize edin

Giriş yapmış olduğunuz sürece, akıllı dergileri Flipboard.com’da da okuyabilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Flipboard’u kendinize özel kılmak için istediğiniz her şeyi arayın

Flipboard’da arama yapmak için profilinizin en üstündeki büyütece dokunun. Sonuçlar başlıklara, dergilere, profillere ve sosyal medyaya göre kullanışlı bir şekilde sıralanırlar.

İçerik rehberinden ilham alın

Arama çubuğuna yazmaya başlamadan önce içerik rehberinizi görmek için en alta kaydırın. Kategorilere göre sıralanmış kaliteli kaynakları, editörün seçtiklerini, fotoğraf galerilerini, dikkate değer dergileri ve haberleri keşfedin. Artık, farklı dillerde içerikler keşfetmek için içerik rehberi ve tutku seçici için dili kolayca değiştirebilirsiniz. Yerel içeriklere erişmek için uygulama ayarınızı istediğiniz bölgeye değiştirin ve uygulamayı yenileyin.

Biraz sevgi gösterin ve akıllı dergilerinizi geliştirin

Algoritmamız takip ettiklerinizden, beğendiklerinizden ve fliplediklerinizden öğrenir. Aynı zamanda o konuyla ilgilenen kişiler için onun harika bir haber olduğunu belirtir. Flipboard ile etkileşime girdikçe onu herkes için daha güzel bir yer haline getirirsiniz.

Dünya Gazetesi'ni Flipboard üzerinden de takip edebilirsiniz...

https://flipboard.com/@DunyaGazetesi