Vodafone Red Business'tan KOBİ'lere yüzde 50 indirim

Vodafone'un Yellow Pages ile yaptığı iş birliği kapsamında, Vodafone Red Business abonesi KOBİ'ler, başta mobil uyumlu web siteleri olmak üzere dijital tanıtıma ait tüm ihtiyaçlarını yüzde 50 indirimli karşılayabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vodafone Türkiye, kurumsal müşterilerine özel olarak sunduğu yenilikçi çözümlerine bir yenisini daha ekledi. 

İşletmelere maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan çözümler sunan Vodafone İş Ortağım çatısı altında Türkiye'nin en büyük online firma rehberi Yellow Pages ile yapılan işbirliği kapsamında, Vodafone Red Business abonesi KOBİ'ler, başta mobil uyumlu web siteleri olmak üzere dijital tanıtıma ait tüm ihtiyaçlarını yüzde 50 indirimli karşılayabiliyor. 

Kampanya kapsamında ayrıca, firmalara yerel arama, dijital haritalar, web siteleri, sosyal medya, online reklam ve pazarlama gibi alanlarda hizmet veren ve binlerce firmanın birbirine ulaşmak için kullandığı Yellow Pages'da standart sayfa profili güncelletmek de Vodafone Red Business abonesi işletmeler için ücretsiz sunuluyor. 

Red Business'lı KOBİ'ler şirketlerini binlerce müşteriye ücretsiz ulaştırırken Türkiye'nin neresinde olurlarsa olsun danışmanlık verecek gerçek bir müşteri temsilcisine de sahip olacaklar.  

Vodafone'lu KOBİ'ler dijital dünyada rekabete hazır  

Geçerliliği 31 Mart 2016'ya kadar sürecek kampanyadan yararlanmak için Red Business'lı işletmelerin YELLOW yazıp 6666'ya kısa mesaj (SMS) göndererek ya da Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinden şifre almaları yeterli.   

Red Business'lı işletmeler alacakları şifre ile kendilerine özel atanan Yellow Pages temsilcilerine 0212 978 57 00 no'lu telefondan ulaşabiliyor ve hiçbir ücret ödemeden Yellow Pages dijital rehberinde standart sayfa profillerini ücretsiz güncelletebiliyor. Dijital dünyada rekabete hazır olmak isteyen işletmelere özel hazırlanan mobil uyumlu websitesi ve dijital haritaları içeren Dijital Varlık Paketi'ni ise yine aynı şifre ile dilerlerse yüzde 50 indirimle 750 liraya satın alabilecekler. Ayrıca Apple Haritalarda ücretsiz konumlandırma hizmetinden de faydalanabilecekler.  

"Red Business'lı KOBİ'lerimize dijital dünyada var olmanın kapılarını açıyoruz" 

Açıklamada kampanyayla ilgili değerlendirmelerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları kaydetti: 

"Vodafone olarak, KOBİ'lerin yarına yüzde 100 hazır olmasının üç adımda gerçekleşebileceğine inanıyoruz. Mobil internet kullanmak, işini akıllı cihazdan takip etmek ve teknolojik çözüm kullanmak olarak tanımladığımız bu adımlarda Vodafone Red Business tarifelerini amiral gemimiz olarak konumlandırıyoruz. 

Vodafone Red Business ile yoğun iş hayatı olan KOBİ'lerin ihtiyaçlarını dijital çözümlerle eksiksiz karşılayarak onlara daha verimli bir iş ortamı sağlamayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda, Red Business'lı KOBİ'lerimize dijital dünyada var olmanın kapılarını Yellow Pages işbirliğimizle açıyoruz. Bu kapsamda, Türkiye'nin en geniş online firma rehberini derleyen lider marka Yellow Pages'ın dijital tanıtıma dair sunduğu tüm hizmetlerden Red Business'lı KOBİ'lerimiz yüzde 50 indirimli faydalanabiliyor. 

İş birliği kapsamında sunduğumuz çözümlerle işletmeler dijital platformda bilinirlik oranlarını yükseltebilecek, dolayısıyla daha çok müşteriye ulaşarak verimliklerini artırabilecekler. Vodafone olarak, kurumsal müşterilerimizin dijitalleşmesi için yeni çözümler sunmayı ve onlara avantaj sağlayan ilkleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz."  

Red Business tarifeleri ile 162 milyon liralık fayda sağlandı  

Vodafone, kurumsal müşterileri için 2 yıl önce geliştirdiği ve artan ihtiyaçlar doğrultusunda yenilediği  Red Business tarifeleri kapsamında abonelerinin mobil hizmetlerini eksiksiz karşılamayı hedefliyor.   

Buna göre, paket içerikleri artırılan Vodafone Red Business tarifeleriyle aboneler daha fazla dakika, SMS ve data imkanından yararlanabiliyor. 

Aboneler ayrıca, Her Şey Dahil Pasaport sayesinde Vodafone Red Business tarifelerini 51 ülkede özgürce kullanabiliyor. Şirketle sürekli bağlantı sağlamak isteyen aboneler ise Vodafone'un ücretsiz Güvenli Depo servisi ile kurumsal verilerini ve kişisel dosyalarını bulutta sınırsız saklayabiliyor.   

Vodafone Tek Telefon servisi ile Türkiye'de ilk kez sabit hat ile cep telefonu birleştiriliyor. Red Business kapsamında sunulan ayrıcalıklar sayesinde, abonelere GSM dışı faydalarla 3 milyon lira, Her Şey Dahil Pasaport ile 137 milyon lira, yurt dışı aramalarda 22 milyon lira olmak üzere sadece 1 yılda toplam 162 milyon liralık fayda sağlandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir