Choice Hotels'in Türkiye temsilcisi belli oldu

Choice Hotels'i Türkiye'de Yakup Karakoç temsil edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç'u seçti. 

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede 6 bin 300 otel ve 500 binin üzerinde odasıyla dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels'in Türkiye'deki otel geliştirme ortağı olan Yakup Karakoç, hem yeni projelerin yönetiminden hem de mevcut Choice otellerinin denetiminden sorumlu olacak. 

Türkiye'nin en etkin turizm yöneticilerinden olan Yakup Karakoç, Choice Hotels ile işbirliğinden önce birçok uluslararası otel açılışına danışmanlık yaptı. Genel müdür olarak ulusal ve uluslararası otellerin tüm operasyonlarından sorumlu olan Karakoç'un turizm sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunuyor.  
Choice Hotels Almanya ve Orta Avrupa'dan Sorumlu Müdürü Georg Schlegel, "Yeni ortağımız Yakup Karakoç Türkiye'deki Choice portfolyosunun büyümesinde önemli rol oynayacak ve Choice'un Türkiye'deki gücü ve başarısını artıracak" dedi. 

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye'de Ankara, İzmir, İstanbul başta olmak üzere 15 büyük şehirde yeni proje geliştirmeyi hedefliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir