Değerli araziler Varlık Fonu’na devredildi

Değerli turistik bölgelerdeki onlarca dönüm arazi Hazine'den Varlık Fonu'na geçti. Arazi devrinin yaşandığı yerler arasında Manavgat, Bodrum ve Kuşadası da bulunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Varlık Fonu’nun portföyünde yer alan şirketlerin sayısı artıyor. Ziraat Bankası, BOTAŞ, TPAO, PTT ve Borsa İstanbul’un yarı sıra Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme Ananonim Şirketi, ETİ Maden ve Çaykur da Varlık Fonu’na devredildi.

Varlık Fonu’na milyonlarca lira değerinde turistik bölgelerde bulunan Hazine arazisi de aktarıldı. Buna göre Antalya’nın Aksu, Kemerağzı, Kemer, Çamyuva, Kiriş, Beldibi, Manavgat, Çolaklı, Ilıca, Sorgun, Bahçelievler, Kemerağzı mahallelerindeki onlarca dönüm alan Hazine’den alınarak Varlık Fonu’na devredildi.

Aydın’da ise Didim, Gevrek, Kuşadası, Hacıfeyzullah, Türkmen mahallesindeki Hazine taşınmazları Varlık Fonu’a geçti.

İstanbul Bakırköy’deki 22 dönümlük bir arazi Varlık Fonu’na geçerken İzmir’in Menderes, Gümüldür, Özdere, Selçuk mahallelerindeki pek çok arazi Varlık Fonu’na geçti.
Bodrum’da 8 dönümlük alan ile Isparta ve Kayseri’de 39 dönüm alan Varlık Fonu’a geçti.

Çok sayıda şirketteki Hazine hisseleri Varlık Fonu'na devredildiÇok sayıda şirketteki Hazine hisseleri Varlık Fonu'na devredildi

İşte o araziler:

Ertem: Varlık Fonu ile yeni bir dönem göreceğizErtem: Varlık Fonu ile yeni bir dönem göreceğiz

 

Bu konularda ilginizi çekebilir