Milyon dolarlık yatlar görücüye çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 60 bin ila 36 milyon lira arasında değişen fiyatlarda satışa sunulan ikinci el ve sıfır yatlar ilgi görüyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Palmarina'da "Yacht Eurasia Show Fuarı" açıldı.

Fuar kapsamında satışa sunulan ikinci el ve sıfır yatlar, gazetecilere tanıtıldı. 200 milyon liralık satış hedeflenen fuarda, 150'den fazla yat yeni sahiplerini bekliyor.

Via Fuarcılık Fuarlar Direktörü Dilek Karaduman, gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarda 3 ila 45 metre arasında değişen 150'den fazla yat olduğunu, bu yatların 60 bin ila 36 milyon lira arasında fiyatlarda satışa sunulduğunu söyledi.

Fuarda sıfır teknelerin yanında ikinci el teknelerin de bulunduğunu ifade eden Karaduman, "İkinci el teknelerde hem fiyat avantajları var hem de yeni teknolojiyle daha iyi fiyatlar bulunabiliyor. Sıfır teknelerde de sezon öncesi teknenizi buradan alabiliyorsunuz." dedi.
Fuarda ekipman ve aksesuar firmalarının olduğunu anlatan Karaduman, şöyle konuştu:

"Teknelerin aydınlatması, tekstili aklınıza gelen her şeyi bulabiliyorsunuz. Fuar kapsamında çeşitli etkinlikler de olacak. Fuarda hem motorlu hem de yelken tipi yatlarımız var. Bu teknelerin avantajı hem seyir olarak hem hız hem de konfor olarak önemli. Teknelerde her kamarada kendine özel duş, giyinme odası gibi ev konforu bulabiliyorsunuz."

Palmarina Genel Müdürü Akbulut Kahraman ise bu fuarla deniz sezonunu da açtıklarını belirterek, "Amacımız teknesi olmayan ve denizi sevenlere bu atmosferi yaşatabilmek. Denizden gelen tekne sahiplerine de Bodrum'un güzelliklerinden fırsat sunmak istiyoruz." diye konuştu.

Kahraman, 620 kapasiteli marinada doluluk oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu, bu rakamın yaz sezonunda yüzde 100'ün üzerine çıkabildiğini sözlerine ekledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir