Ordu-Giresun'dan Almanya seferleri başlıyor

Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya'nın Köln, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf kentlerine karşılıklı seferler düzenlenecek. İlk uçuş ise 20 Haziran'da Köln'e.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya seferlerinin karşılıklı olarak 20 Haziran itibarıyla başlayacağını bildirdi.

Vali Balkanlıoğlu, daha önce 1 Mart'ta başlaması planlanan seferlerin başlangıç tarihinin, 20 Haziran olarak yeniden düzenlendiğini belirtti.

Uçuşların Köln, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf şehirlerine yapılacağını ifade eden Balkanlıoğlu, karşılıklı seferlerin Türk Hava Yollarının yanı sıra özel havayolu şirketlerince de gerçekleştirileceğini söyledi.

İlk Almanya seferinin 20 ve 29 Haziran'da Köln şehrine yapılacağını dile getiren Balkanlıoğlu, daha sonra 8 Temmuz'da Münih şehrine karşılıklı uçuş düzenleneceğini aktardı.

Balkanlıoğlu, 18 Temmuz'da Stuttgart seferinin düzenleneceğini belirterek, "3 Ağustos'ta Düsseldorf şehrine karşılıklı sefer düzenlenecek. Bu seferler aralıklarla kasım ayına kadar sürecek." dedi.