130 zorlu testten geçti, şimdi Türkiye'de

Victorinox’un 130. yılına özel olarak tasarlanan, Türkiye'de de satışına başlanan İnox modeli saatleri üretim aşamasında 130 zorlu testten başarıyla geçti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Victorinox Swiss Army yeni modelini Türkiye’deki saat tuttkunlarıyla buluşturdu.

25 yıldır Victorinox ve Victorinox Swiss Army’nin Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Eyüboğlu yaptığı açıklamada; “Victorinox Swiss Army kalite ve fonksiyonelliğiyle büyük fark yaratan köklü bir kuruluş. Bir kez daha kalitesini ve fonksiyonelliğini taçlandırdı. İsviçre Saat Endüstrisi,  Victorinox Swiss Army ile bir devrime imza atmış. Saatte çığır açtıklarını söyleyebilirim’’dedi ve ekledi: “Türk halkı her zaman kaliteli ürünleri hak etmiştir üstelik bu kalitede fiyat arka planda tutularak oldukça ulaşılabilir haldedir, firma olarak her zaman güvenilir ve kaliteli markaları Türkiye’ye kazandırmaya devam edeceğiz’’ dedi. 

Victorinox Swiss Army daha önce yapılmamışı yaparak İsviçre saat endüstrisine yeni bir devrim getirdi. Victorinox’un 130. Yılına özel olarak tasarlanan İnox modeli üretim aşamasında dayanıklılığını kanıtlamak için 130 zorlu testten geçti. 

İnox'un özellikleri:
 
Betona atma, yüksekten düşürme, aşırı soğuk ve aşırı sıcağa maruz bırakma ve hatta üzerinden 64 tonluk tankla geçme gibi testlere maruz kalan inox, kum fırtınasına, çamaşır makinesinde 2 saat dayanabiliyor. 200 metreye kadar su geçirmeyen İnox, -51° C’den +71 ° C’e kadar gerçekleşen ısı farklılıklarına ve 12G’lik hızlandırma ve yavaşlatma etkilerine direnebiliyor. Saat 12G’ye kadar da direnç gösteriyor. 

İNOX masif çelikten yapıldı. Saatin kasası üstün bir güce sahip koruyucu bir zarf oluşturan metalle damgalandı ve işlendi. Alışılmadık titreme, darbe ve ısı değişikliklerine karşı koymak için tasarlanan bu ürün geleneksel bir saatin standartlarının ötesinde desteklendi ve 200 metrelik bir derinliğe kadar su altında kusursuz bir sızdırmazlık sağlaması garanti edildi. Saat kadranı tek mühürlü bir parçadan oluşuyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir