Abdi İbrahim Başkanı Nezih Barut sağlık için koştu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
İSTANBUL - Abdi İbrahim'in Başkanı Nezih Barut ve 2012 yılında ortak girişim anlaşmasına imza attığı Otsuka Holding'in Başkan ve CEO'su Tatsuo Higuchi, Tokyo Maratonu'nda sağlıklı bir yaşama dikkati çekmek için koştu.
 
Abdi İbrahim açıklamasına göre, dün düzenlenen Tokyo Maratonu'nun sponsorlarından biri de Abdi İbrahim'in ortak girişim anlaşmasına imza attığı Otsuka oldu.
Yedi yıldır Tokyo Maratonu'nun resmi sponsorluğunu üstelenen Otsuka'nın geliştirdiği; kaslardaki protein miktarını dengede tutarak performans kayıplarını minimize eden Amino Value BCAA destek ürünü maratonun resmi içeceklerinden biriydi.
 
Dünyanın dört bir yanından gelen 35 bin üzerinde koşucuya ev sahipliği yapan organizasyonda, Abdi İbrahim Başkanı Nezih Barut'un ve Otsuka Holding Başkanı ve CEO'su Tatsuo Higuchi'nin de aralarında bulunduğu katılımcılar, çekişmeli ve keyifli anlar yaşadı.
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Başkanı Nezih Barut, yedi yıldır başarıyla sürdürülen ve dünyanın yakından takip ettiği bir organizasyonda yer almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.
 
Nezih Barut, ''Uluslararası arenadaki büyüme hedefimiz doğrultusunda Japonya'nın en köklü ilaç şirketlerinden Otsuka ile 100. yılımızda gerçekleştirdiğimiz ortak girişim anlaşması akabinde oluşan sinerjimizi bu kez iş hayatından spora kaydırdık. Tüm dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu böylesine görkemli bir organizasyonda ortağımız Otsuka ile birlikte yer almaktan gurur duyuyorum'' dedi.
Abdi İbrahim ve Japonya'nın önde gelen ilaç şirketlerinden Otsuka Pharmaceutical'ın yüzde 50 yatırımıyla İstanbul'da kurulan ''Abdi İbrahim Otsuka Pharmaceutical AŞ'' çeşitli tedavi alanlarında çok sayıda yenilikçi ilacı Türk halkının hizmetine sunuyor.
 
''Abdi İbrahim Otsuka Pharmaceutical AŞ'', Otsuka Pharmaceutical'ın AR-GE'si sonucunda üretilmiş olan yenilikçi ilaçları Türkiye piyasasına getirerek, Otsuka'nın global ilaç pazarındaki inovatif yaklaşımını Türk toplumuna Abdi İbrahim'in bilgi ve birikimiyle sunuyor.