Arçelik, ankastredeki başarısını ABD'ye taşıyor

Ankastre pazarının lideri Arçelik, başarısını ABD'de en seçkin konut projelerine taşıyacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Modern ve estetik tasarımlar sunan ürünleriyle Türkiye ve yurt dışındaki en seçkin konut projelerine imzasını atan Arçelik, teknoloji, kolay kullanım ve çevre dostu özelliklerini estetik tasarımlarla buluşturduğu ankastre ürün gamının başarısını yurt dışına da taşıyor. 

Dünyaca ünlü mimarların Manhattan, Wall Street ve Hollywood'da tasarladığı en seçkin konut projelerinde tercih edilen ankastre ürün gamı ile Arçelik, tüketici alışkanlıkları ve ürün boyutları açısından önemli farklıklar gösteren Amerika pazarında iddiasını güçlendiriyor. Özel yaşam alanları için tasarlanan kaliteli, yenilikçi ve lüks ankastre cihazlar, ABD'nin yanı sıra Kanada'daki en seçkin konut projelerinin tercihi Arçelik ürünlerinden yana oldu. 

Şirketin New York, Hollywood ve Toronto'daki özel yaşam alanları için hazırlanan ankastre ürün gamı, son olarak dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid'in ABD'de tasarladığı iki yeni konut projesinde de yer alacak. Arçelik AŞ'nin Blomberg markalı ankastre ürünlerinin kullanılacağı projelerin 2016-2017 yıllarında tamamlanması bekleniyor. 

Sigorta şirketi AIG'nin eski binası olarak bilinen gökdelen 70 Pine Street'teki tüm daireler Arçelik AŞ ankastre ürünleriyle donatılırken, Manhattan'daki 252,  Hollywood'daki Columbia Square Project ve Bjarke Ingels Group'un hayata geçirdiği New York'taki W57 projesinde de tercih Arçelik AŞ ürünleri oldu. 

Arçelik AŞ Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, konuya ilişkin değerlendirmesinde, ankastre ürünleriyle Türkiye'nin en seçkin konut projelerinde yer alırken, iç pazardaki başarılarını uluslararası markalarıyla yurt dışına da taşıdıklarını bildirdi. 

Dinçer, "Tüketici alışkanlıkları ve ürün boyutları açısından önemli farklıklar gösteren ABD'de en değerli rezidans projelerinde 2009'dan bu yana yer alıyoruz. Ürünlerimiz, New York'ta, metrekare başına kira değerlerinin en yüksek olduğu Manhattan'ın 23'üncü Caddesi'nde satışa sunuluyor. Bu pazardaki başarımız aldığımız en prestijli ödüllerle de taçlanıyor" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir