Aslandağ Group, yeni mutfak markasını tanıttı

Aslandağ Group, kullanıcılarına yeni bir yaşam tarzı sunacak ve lüks mutfak pazarında yerini alacak Tresette Mutfak’ın lansmanını, 17 Mart Cuma günü Büyük Kulüp’te gerçekleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek Seval-Emel Ünal Bulut 

Bugün mutfak, banyo, kapı üretiminde 60 yıllık tecrübesiyle dünya liginde oynayan bir şirket haline gelen Aslandağ Group, mutfak sektörüne yeni markaları Tresette Mutfak ile adım attı.

17 Mart Cuma günü Büyük Kulüp’te düzenlenen keyifli basın toplantısıyla tanıtılan Tresette Mutfak, davetlilerin büyük beğenisini kazandı. Markalı konut ve kentsel dönüşüm projelerine sunduğu kapı, mutfak ve banyo çözümleriyle yapı sektörünün lider firması haline gelen Aslandağ Group, piyasade ithal ürünlere eşlik edebilecek güçlü yerli markalar yaratmayı hedefliyor.

Artella markalarıyla edindikleri know-how’dan hareketle lüks hazır mutfak pazarındaki boşluğu görüp, yüzde 100 yerli Tresette markalarını oluşturduklarını anlatan Aslandağ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aslandağ, “İnsanların hayatını kolaylaştıracak, konfor sağlayacak aynı zamanda da estetik değeri olan tasarımlar hayal ettik ve modellerimizi bu alanda geliştirdik. Tresette markasını oluştururken 100’ün üzerinde mutfak markasını inceleme altına aldık. Dünyada birçok fuara katıldık; kullanılan malzemelere, aksesuarlara, dokulara aşina olduk, kıyaslama yaptık. Tüm bu uzun sürecin sonunda ortaya yerli üretim A plus bir mutfak markası çıktı” diye konuştu. Tresette Mutfak’ta modern ve elit olmak üzere iki seri belirlendiğini, toplamda sekiz model seçeneğinin bulunduğu bilgisini paylaşan Cemal Aslandağ, Modern adını verdikleri proje serisinde UNO, DUE, TRE isimli üç model, Elit adını verdikleri perakende serisinde ise SYSTEM 7, SYSTEM 34, SYSTEM 35, SYSTEM 37, SYSTEM 38 isimli beş modelin yer aldığını sözlerine ekledi.

Müşterilerinin, sundukları kapak, renk ve kulp seçenekleri ile 2 bin 834 farklı eşleşme yapma imkanları bulunduğuna dikkat çeken Aslandağ, “Loft dairelerden villa tipi evlere kadar her metrekareye ve her yaşam tarzına uygun sunduğumuz mutfak modellerimizle sadece kadınların kalbini değil, erkeklerin de kalbini fethedeceğiz. Ayrıca, Tresette olarak mutfakla birlikte kitaplık, masa, sandalye, TV ünitesi ve raf gibi mutfakla kombine edilebilecek tüm mobilya ihtiyaçlarının da proje ekibi tarafından tasarlanabildiğini belirtti.