Autoliv Türkiye'ye ödül

Otomotiv güvenlik sistemleri firması Autoliv'in Türkiye İnsan Kaynakları ekibine 'En İyi Aday Tecrübesi' ödülü verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Otomotiv güvenlik teknolojileri firması Autoliv'in Türkiye İnsan Kaynakları ekibi Talentboard tarafından EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesindeki 152 şirket arasında gerçekleştirilen 'En İyi Aday Tecrübesi' anketinde 24 bin 576 aday değerlendirmesi sonucunda ödüle layık görüldü.

Autoliv Türkiye İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü Nihan Alhan, Londra'da düzenlenen törende ödülü kazanmış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, "Autoliv Türkiye olarak hedefimiz, adaylarımızın mülakat süreçlerinin en başından sonuna kadar takibini yaparak en iyi tecrübeyi yaşamalarına destek olarak bu alanda marka olmaktır. Bizi bu ödüle götüren en önemli farkımızın adaylarımıza gösterdiğimiz saygı olduğunu düşünüyoruz. Her bir adayı potansiyel çalışma arkadaşımız olarak görüp sürecin her noktasında bu yaklaşımı benimsiyoruz." diye konuştu.

Ödüller 2012'den beri veriliyor

Talentboard, 'Aday Deneyim Ödülü' programı, tüm işe alım döngüsü boyunca şirketlerin sunduğu aday deneyimlerini tanımaya ve iş başvurularının işleme biçimini değiştirmeyi amaçlıyorlar.

En iyi aday tecrübesi anketinde görüşmeye gelen adayların başından sonuna görüşme süreçlerinden duydukları memnuniyet değerlendiriliyor. Söz konusu ödüller 2012 yılından bu yana veriliyor.