Ayşe Tolga Tepe Nautilus'un konuğu olacak

Tepe Nautilus, 8 Mart Kadınlar Günü ve Bilim ve Teknoloji Haftası’nı etkinliklerle renklendirecek. Tepe Nautilus'un 9 Mart’ta gerçekleştireceği 'Ayın Söyleşisi’nde ise konuk Ayşe Tolga olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘Bir İncisiniz’ isimli takı atölyesine ev sahipliği yapacak Tepe Nautilus’un 9 Mart’ta gerçekleştireceği Ayın Söyleşisi’nde ise konuğu ünlü oyuncu ve aromaterapist Ayşe Tolga olacak. Tepe Nautilus, 9 Mart’taki ‘Mucit Amca Bilim Gösterisi’yle de Bilim ve Teknoloji Haftası’nda teknolojiden vazgeçemeyen çocukların farklı bir deneyim yaşamasına imkân sağlayacak. 

Kadınlar Günü’nün sürprizi takı atölyesi

Dünya Kadınlar Günü’nde kadın ziyaretçilerine çok özel bir hediye sunmaya hazırlanan Tepe Nautilus, ‘Bir İncisiniz’ takı atölyesiyle kadınların yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak. Tepe Nautilus’tan 8 Mart’ta 75 TL’lik alışveriş yapan ve ‘Bir İncisiniz’ takı atölyesine başvuran kadınların katılabileceği etkinlik, 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Tepe Nautilus’ta gerçekleştirilecek ‘Bir İncisiniz’ takı atölyesinin 30 dakika sürecek seanslarına 15 kişi katılabilecek. Takı tasarımı ve inci kolye yapmanın inceliklerinin anlatılacağı ‘Bir İncisiniz’ takı atölyesinin sonunda katılımcılar kendi tasarladıkları kolyelerin de sahibi olacak. 

Tepe Nautilus’un mart ayı konuğu Ayşe Tolga

2014’e yenilenen yüzü ve ulaşım imkânları ile giriş yapan Tepe Nautilus, geleneksel hale getirdiği ‘Ayın Söyleşisi’ etkinliğinde ise bu ay ünlü oyuncu ve aromaterapist Ayşe Tolga’yı ağırlayacak. ‘Ayşe Tolga ile Aromaterapinin Mucizeleri’ söyleşisiyle 9 Mart Pazar günü saat 15.00–17.00 arasında gerçekleşecek söyleşiye tüm AVM ziyaretçileri davetli olacak. Ayşe Tolga beden ve ruh sağlığı için en etkili tedavi yöntemlerinden aromaterapinin hayatımızdaki olumlu etkilerini anlatacağı söyleşide, katılımcılardan gelecek soruları da cevaplayacak. 

Tepe Nautilus ‘Bilim ve Teknoloji Haftası’nı kutluyor 

Tepe Nautilus, Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında da çocuklar için hem eğitici hem de eğlendirici ‘Mucit Amca Bilim Gösterisi’ne ev sahipliği yapacak.  ‘Mucit Amca Bilim Gösterisi’ 9 Mart’ta 14.00–15.00 ve 16.00–17.00 saatlerinde iki seans olarak gerçekleştirilecek. ‘Mucit Amca Bilim Gösterisi’nde çocuklar, bir taraftan sesin nasıl oluştuğunu, havanın gücünü keşfederken, diğer taraftan deneylere katılarak konuyu hızlıca anlama becerilerini geliştirebilecek.  

Bu konularda ilginizi çekebilir