En iyi satış yapan grup acentesi oldu

Prontotour en iyi satış yapan grup acentesi seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Prontotour, bu yıl 22.'si düzenlenen Costa Cruise'da 2014 yılında en iyi satış yapan grup acentesi seçildi. 

Prontotour açıklamasına göre, Costa Cruise'un dünya çapındaki acenteleri ile buluşması 25-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Costa Cruise'in en yeni ve büyük gemisi olan Costa Diadema'da yapıldı. 

Bu sene 22.'si yapılan organizasyona yaklaşık 30 ülkeden bin 500 acente sahipleri ve yetkilileri katıldı. Türkiye'den de Prontotour, Orange Travel, Setur, Golden Bay ve Jolly'nin davetli olduğu gezinin son gecesinde 2014 senesinin en başarılı acentelerinin takdim edildiği ödül töreni de yapıldı. 

Costa Üst Yöneticisi (CEO) Neil Palomba'nın açılış konuşması ile başlayan gece, çeşitli aktiviteler ve sunumlar ile geçti. 

Türkiye'den Orange Cruise ve Prontotour'un ödül aldığı gecede, Prontotour Cruise Departman Müdürü Hakan Aksungur, 2013 senesinde de Costa'dan ödül aldıklarını ve bu gururu tekrar yaşadıklarını belirtti. 

Rakipleri arasında ödül alan iki firmadan biri olmanın kendileri için ayrıca bir motivasyon kaynağı olduğunu aktaran Aksungur, "Bu özel gecede Prontotour olarak, 2014 senesinin en iyi satış yapan grup acentesi seçildik. Bu ödülle beraber hem MSC'den, hem Costa Cruise'dan 2013 ve 2014 senelerinde çifte ödülle dönerek, Cruise alanındaki iddiamızı da göstermiş olduk" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir