Ermaksan geleceğin mühendislerini ağırladı

‘Yenilikçi teknolojiler’ sloganıyla, Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknoloji çözümler geliştiren Ermaksan, Dokuz Eylül Üniversitesi MYO Mekatronik Bölümü öğrencilerini Bursa’daki üretim tesislerinde misafir etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - ‘Yenilikçi teknolojiler’ sloganıyla, Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknoloji çözümler geliştiren Ermaksan, üniversite sanayi işbirliğini sürdürüyor.

Ermaksan bu kapsamda, Dokuz Eylül Üniversitesi MYO Mekatronik Bölümü öğrencilerini Bursa’daki üretim tesislerinde misafir etti. 29 kişinin katılımıyla Ermaksan’ı ziyaret eden öğrenciler, şirketin ayrı ayrı fabrikalarındaki üretim proseslerini gözlemledi.

Ziyarette öğrenciler, Türkiye’nin yüzde yüz yerli ve milli ilk lazer çipini, ilk lazer ışın kaynağını ve ilk 3D eklemeli imalat makinesini üretip dünyanın dört bir yanına ulaştıran Ermaksan’ın güncel teknolojik çalışmalarını inceleme şansı buldu. Öğrenciler, Ermaksan’ın Optoelektronik Ar-Ge Merkezi’ni de yakından incelerken, aynı zamanda iş dünyasında kendilerini bekleyen süreçlerle ilgili de yetkililerden bilgi aldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir