Ev kadınları için 'Altın Tarife'

Vodafone ve A101 ev kadınları için uygun fiyatlı 'Altın Tarife' hizmeti sunacaklar.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vodafone’un, ev kadınlarına yönelik hazırladığı 'Vodafone Altın Kulüp' programı basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıya, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, A101 CEO’su Erhan Bostan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy katıldı.

A101 ile işbirliği yapan Vodafone'un, ev kadınları için hazırladığı uygun fiyatlı tarifeleri, Vodafone’lularla ücretsiz konuşma, cihaz ve marka indirimleri gibi kampanyalar içerecek.

Toplantısının açılış konuşmasını yapan Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, "Hedef kitlemizde Türkiye'nin toplumsal kalkınmasında önemli rolü olduğuna inandığımız ev kadınları var. Türkiye’de 15 milyon gibi yüksek bir nüfusu oluşturan ev kadınlarını dijital geleceğe hazırlamak istiyoruz. Bu doğrultuda, ev kadını segmentine özel olarak 'Vodafone Altın Kulüp' adı altında, iletişim ve iletişim dışı faydalardan oluşan kapsamlı bir program geliştirdik" dedi.

Vodafone ile işbirliği yapmaktan heyecan duyduklarını ifade eden A101 CEO’su Erhan Bostan ise "Ülkenin en ücra noktalarına, vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti ulaştırmaya çalışıyoruz. Şimdi hizmetlerimize mobil iletişim olanağını da ekliyoruz. Bu amaç doğrultusunda bugün, iş ortağımız Vodafone ile birlikte, yüzde 60’ı kadın olan ve günde yaklaşık 2 buçuk milyon kez mağazalarımızı ziyaret eden müşterimize en avantajlı mobil iletişim olanağı olan 'Altın Tarifeleri' sunuyoruz"  diye konuştu.

Kampanya detayları

Yapılan açıklamaya göre; Vodafone-A101 işbirliği ile Vodafone faturasız hat kullanan kadınlar için düzenlenen tarife, her yöne dakika ve SMS’in yanı sıra mobil internet seçenekleri de içeriyor. Altın Tarifelerin aynı zamanda ev kadınlarına gün içinde saat 12:00-16:00 arası Vodafone’lu sevdikleriyle ücretsiz konuşma imkânı da sağlayan tarife ile sosyal medya kullanımına yönelik ücretsiz mobil internet kullanmakta mümkün. 

Bu konularda ilginizi çekebilir