Fleetcorp'un yeni CEO'su Barbaros Çıtmacı oldu

Fleetcorp'un CEO'su Dominique Cardineau, görevini kuruluşun Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Çıtmacı'ya devretti. Çıtmacı, Fleetcorp'taki yeni görevine 29 Şubat 2016 tarihinde başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek SEVAL

İSTANBUL - Büyüyen yeni hedefler doğrultusunda yönetimde değişikliğe giden Fleetcorp'ta, CEO görevine Dr. Barbaros Çıtmacı getirildi. Kariyerine 1997 yılında Deutsche Bank Türkiye Hazine Bölümü'nde portföy yöneticisi ve araştırma uzmanı olarak başlayan Çıtmacı, 2000-2011 yılları arasında Doğuş Grubu'nun banka ve banka dışı finansal kuruluşlardaki ortaklıklarında hazine, finans, strateji ve iş geliştirme alanlarında üst düzey yönetici olarak görev aldı. Temmuz 2012'de katıldığı Fleetcorp'ta yaklaşık 3,5 sene genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Çıtmacı, ayrıca 8 yıl Vdf'de (VW Financial Services AG-Doğuş ortaklığı) ve 3 yıl da GE Money Romania'da (GE Capital – Doğuş ortaklığı) çalıştı. 

VW FS'in gelişmekte olan ülkeler masasında çok yönlü rol alan, 2005-2008 yılları arasında ise Brezilya ve Hindistan'da bulunan hazine ve sermaye piyasaları takımlarında görev yapan Çıtmacı, Fleetcorp'un yüzde 100 sermayedarı The International Investor Yatırım Komitesi'ne de destek vermeyi sürdürüyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir